Midsommar 2012

Ja, det har ju passerat en massa tid sen dess, men nu plitar jag äntligen ner det här. Bäst innan det försvinner helt ur minnet =) .
 
Jag hade ju precis kommit hem från Göteborg, spenderat en natt i min egen säng. Klev upp klockan åtta och begav mej mot Blomsterlandet för att köpa ett Grattis- och Tackblomsterarangemang till Lina och Stefan. Jag stod vid disken och pekade på snören och plast jag ville ha om, tydligen så fint att tanten bakom mej ville ha en exakt lika dan, trots att hon nog inte hade samma baktankar med den =) . Kände mej sjukt estetisk och inspirerande!
Sen var det hem och packa om min auditionpackning till midsommarpackning. Lite efter tolv gick tåget och framme i Emmaboda for vi direkt till Ica och handlade helgens mat.
 
En kortis på Linas altan med välkomstdrink och en macka för att stilla hungern mellan frukost och fika. Stackars Lina med sin gipsade hand då hon brutit lillfingret på jobbet! Sen bar det ut i skog och mark på blomsterjakt. Inte lika stor variation på det färgglada i år som förra året, men tillräckligt ändå.
Vi fick till våra "kransar" och bar dem under fikat, med den goda kladdkaketårtan Lina bakat.
Vi ägnade dagen åt att snacka en oerhört massa skit, skratta åt varann och tillslut börja fixa med kvällens mad - såklart grillat! Men regnet hade börjat snudda vid marken så vi fick lov att förflytta oss till den lilla altanen som är under tak. Där efter föll regnet rejält resten av kvällen så vi satt inomhus och spelade 500 och kollade på lite svenska komedier som visades.
 
Dagen efter åkte vi på utflykt, vi åkte en sväng till Borgholm. Vi strosade lite på huvudgatan där, åt en god middag och tog ett glas valfri dricka på ett annat ställe. Det var då himlen öppnade sej. Nån ska ha sagt att det alltid är sol på Öland. Nån ljuger. Resten av kvällen bestod av inomhusaktiviteter såsom mer kortspel, lite frågesportspel vi köpte på Maxi och film.
På söndagen hann vi inte med så mycket. En kort promenad i Emmaboda runt den lilla sjön var väl det största som hände. Och sen var midsommar slut. Dags att fara hem, en intensiv vecka var till ända och det var arbetsdag igen dagen efter som om inget hänt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: amelia

låter som en kul midsommar :)

Svar: Ja, det var det =)) !
al
al

2012-07-16 @ 10:15:07

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0