Finnar, olagligheter och hockey

Igår lyckades jag äntligen klämma den enorma finne som plågat mej i två dagar. Den satt precis vid läppen, under mungipan och så fort man pratade eller log så gav den sej till känna genom smärta. Jag får ofta finnar nu när det inte är sommar, men de flesta är såna som sipprar ut när man klämmer dem, denna var en sån som exploderade! Fräscht va?

Så har jag börjat med olagligheter också, nedladdning. Men det är bara för att fanskapet inte finns att få tag på nan annan stans på svenska, hade det gjort det hade jag köpt det hellre, alla gånger! Jag pratar om Bumbibjörnarna ... Det finns på Cdon en box med säsong 1-3 att bevaka, men den har jag bevakat i ett år nu =S . Så härom dan googlade jag fram hur man bar sej åt för att kunna ladda ner och nu har jag två säsonger nere på datorn, den första är redan tittad på. Lite skamligt är det, men vad gör man?

Ikväll är det premiär för mej! Jag ska för första gången gå på en hockeymatch. Nu när Lakers är i elitserien och allt och jag har nån att gå med så får man ju inte missa chansen! Jag har dessutom klätt mej extra tjusig, hoppas bara det inte blir allt för kallt. Fast å andra sidan så har nissarna som hyr ut lägenheterna här hittat sej en anledning till att stänga av värme och varmvatten mitt i vintern, kanon! Tack och lov för att det inte är 20 minus ute!


Nähe, fixa sej klart kanske tills man blir hämtad, man kan ju hoppas att man får valuta för pengarna genom att Växjö vinner, men de möter jumbolaget så chansen är ju stor.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Har startat en blogg som handlar om mitt liv med adhd, där kan du läsa om min uppväxt, mina dagar och lite mer.

Om du är intresserad av bloglovin byte, så säg till. :)

Kram!

2012-01-12 @ 19:39:44
URL: http://adhdochfoto.blogg.se/
Postat av: Amanda

superfin blogg! :) Gör du bloglovinbyten?? :)



hahah hatar finnar ;) Kram <33

2012-01-12 @ 19:42:54
URL: http://themanicers.blogg.se/
Postat av: Emelie Gustavsson

Vill du tjäna massa pengar på din blogg? http://eemelieggustavsson.blogg.se/2012/january/tjana-pengar-pa-din-blogg.html#comment <-- Bli medlem :)

2012-01-12 @ 22:00:31
URL: http://eemelieggustavsson.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0