1a advent 2012

Åter igen advent. Det blev en stressad inledning på denna dock.
Jobbade fredag morgon och fick stiga upp tidigare för att hinna packa inför Göteborgsresan. Gick av passet när det bar av och agerade kartläsare inne i stan för att hitta till vandrarhemmet. Väl framme blev det mat och fix inför fest.
Festen drog igång och redbull-vodkadrickarna drog fram det tunga artilleriet. Aldrig sett så stor spritflaska =) .
Lyckades faktiskt knäcka dygnet innan jag var tillbaka på vandrarhemmet.
Shopping i Nordstan stod på schemat på lördagen. Allt var frid och fröjd först, åt mat och grejer där inne, men helt plötsligt slog sömnbristen till, jag stod och lutade mej mot alla pelare och väggar jag kunde hitta medans de andra i sakta mak rotade igenom varenda galge. Till slut gav jag upp, lämnade dem och åkte tillbaka och sov. När de andra senare kom tillbaks följde de mitt exempel och tog en lur för att orka med kvällen. Sen drog allt igång igen, förfest i stugan och sen ner på stan. Alla utom jag vill gå på nattklubb, kanske låter tråkigt, men jag vill också ha roligt på resan, så jag hade hört med Therése om inte hon kunde tänka sej att öla med mej medan de andra skakade rumpa.
 
Och idag, söndag och första advent. Då ska det plockas natur till ljusstaken. Tyvärr tar det ju tid att åka från Göteborg och dagsljuset är begränsat så här års. Dessutom hade det fallit snö över staden som, till skillnad från Göteborg, valt att ligga kvar. Hemskt dåliga förutsättningar. Som tur var ringde jag mamma som var ute i en skog, så hon kirrade granris, sten och mossa åt mej. Tallkottar fick jag tag i på egen hand. Efter lite strul med ett för litet lass sten vilket innebar en runda tillbaks till stenhögen i skogen kom jag äntligen igång med pysslandet.
Och så brann första ljuset!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0