Aktivera kortet

Ligger i sängen redo för sömn, men jag tänkte kolla klart på Breaking News innan. Skönt att sova, särskilt skönt var det igår efter att ha varit nära att dö sömnbristdöden. Jobba tisdag morgon till eftermiddag, ha två hårda balettlektioner på kvällen utan att ha hunnit ta en tupplur hemma innan dansen. Var sen hemma runt halv - kvart i tio bara för att kliva upp och jobba morgonen efter till eftermiddagen. Samma resa där, hem utan att hinna sova och så ner och steppa på dansskolan. Tjugo över nio var jag hemma och hamnade nog rätt snart efter dusch och mat i sängen.
Sen låg jag och kollade på en playkanal, kände att jag höll på att somna, pausade programmet och sänkte ljudet ... Vaknade kvart i fyra och kunde fortsätta proceduren genom att fälla ihop datorn och ställa ner den på golvet. Jag lyckades med bedriften att somna mitt i en handling, nåt nytt att skriva i meritlistan!

Sen har jag även försökt aktivera mitt nya bankkort idag. Kortet kom för nån vecka sen och jag har gått och väntat på det andra brevet med kortets pinkod, förgäves. Nånstans mitt i en finstilt mening stod det att samma kod skulle gälla.
Men vad möts man av?

Nähe? Jag har bara månaden ut på mej ...

Nu tröttnade jag på att skriva, dags att fälla ihop och senare somna, imorgon vankas det arbete igen, men inte förrän 1330, så jag får nog ändå sova tills jag vaknar.
God natt!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0