Just dance

Fredag:
Tog mej till stan för att köpa de sista kläderna till söndagens dansföreställning. Hittade det jag skulle och firade det med att käka kinalunchbuffé med mamma. Efter det cyklade jag hem (och klarade mej med en hårsmån undan regnet, som tidigare nämnt), satte igång en maskin tvätt och tappade upp ett bad till mej själv. Lyckades ofrivilligt återuppliva ett gammalt barndomsminne, nämligen att få till så mycket skum som möjligt i badet. Så måttet "ligga i tills skummet är borta" var inte att tänka på den gången utan fick aktivt vispa ner det i vattnet.


Lördag:
Uppstigning klockan sju för att komma i tid till samlingen inför dagens två dansföreställningar samt ett genrep. När ens del i uppvisningen var avklarad fick man gå på lunch. I lördags kom min vän med picnic, så vi satt utanför konserthuset och åt kycklingsallad i det blygsamma solskenet och otroligt kalla vinden.
I dagens två föreställningar dansade jag som fågel på en diamantö. Hey good-lookin'!

Söndag:
Inte riktigt lika tidig uppstigning idag som dagen innan, tack vare att jag fick en sängplats hos min vän nere i stan. Annars såg dagen i princip lika dan ut, förutom picnicen som jag bytte ut mot en måltid hemma hos vännen istället, för det dåliga vädrets skull.
Det var samma olidliga väntan mellan varje sceningång, jag var så jävla trött och hade så tråkigt, det fanns ju inget att göra under föreställningens gång mer än att hålla sej i skinnet. En annan annorlunda grej idag var att jag hade ett panikbyte mellan mina danser, kryss i taket gick det jättebra båda föreställningarna. Att ta på tåskor under press är ingen lätt sak, de måste ju verkigen sitta bra!
Tyvärr har jag inte ännu kommit över en bild på mej själv i mina randiga "rättspsykpatientkläder", men en bild som ballerina tog jag av mor min som var på plats och fotade. (Vänligen bortse min broken-looking handled)

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0