Det osar katt

Idag har jag varit i stan i sex timmar. Fast utan att få så mycket gjort. Min handläggare på Arbetsförmedlingen (som jag faktiskt aldrig träffat) rekommenderade mej att åka till byggnaden idag förmiddag. Det var nåt om att olika arbetsgivare skulle komma och prata. Jag trodde att klockan tio skulle man lydigt sitta och lyssna på och anteckna vad de hade att säga om just sitt företag i några timmar, men istället var det ett tiotal "stånd" där man själv fick gå runt till de olika rekryteringsföretagen och ställa frågor.
Jag visste inte vad jag skulle ställa för frågor, så jag gick runt som en vilsen hund, helt malplacé! Fick inte ut nåt av det besöket, vågade inte ens ta godis som företagen ställt ut eftersom jag inte talade med dem =/ .

En halvtimme strosade jag runt, sen gav jag upp. Gjorde några ärenden på stan så jag fick lite inköpt till dansuppvisningen, allt utom ett par vita strumpbyxor med högt deniernummer. Omöjligt hitta, massa leggings fanns - smutsvita, men inga kritvita ogenomskinliga strumpbyxor. Ska kolla om det finns att beställa nånstans och om det hinner komma innan uppvisningen.

När jag ansåg mej färdigshoppad gick jag in till min moster i hennes butik och gjorde henne sällskap fram till och under hennes lunch. En tonfiskrörebaguett från Pastabaren blev det för min del, gott <) ! Och så fick jag en tablettask finsk lakrits av henne, vilken redan är uppäten.

Sen jag kom hem har jag inte gjort många knop, ligger just nu och kollar på Raskens, har datorn vid min sida och nyss fick jag besök av två kattkompisar. Om de var polare vet jag iofs inget om, men vi säger det =) .

Kommentarer
Postat av: A N G E L I J N A

http://youtu.be/Y8uKAZvZi6k, lyssna,gilla (om du tycker om det vill säga) släng gärna in en kommentar också om du har tid och lust, skulle vara så sjukt snällt :)

2011-05-18 @ 21:49:28
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Postat av: filippa , samesame but different '

fin blogg , ha en bra fortsatt dag !

2011-05-20 @ 11:39:40
URL: http://filippamarie.blogg.se/
Postat av: filippa , samesame but different '

samma fast jag har haft studiedag ;)

2011-05-20 @ 14:09:58
URL: http://filippamarie.blogg.se/
Postat av: Anna Katana

Aa det var riktigt höga odds (:



Kan säga att kärleken var rätt obesvarad ja :D



Hoppas du få tag i ett par strumpor till uppvisingen. När är den? Lät som en god lunch.

2011-05-20 @ 15:10:20
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: mysan

hej tänkte kika in och önska dej en fin helg! :)

kram

2011-05-20 @ 19:40:55
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: mysan

tack snälla du! :) göru?

2011-05-20 @ 20:07:04
URL: http://myedenvad.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0