Dags att banta?

Herre Je vad tiden går fort, fast jag inte gör ett dyft! En timme i solen bara rusar förbi, tur att jag sprejat på med solskyddsmedel för en gångs skull.
Så var det det där med vikten. Okej att man går upp några kilo när man slutar träna regelbundet, men när jag tog mitt senaste danssteg i söndags! Ritch sa det i brassestolen när jag skulle sätta mej i den. Sorgligt.

Fick sitta vid utemöblerna och äta min frukost istället. Den bestod av lingongrova utan pålägg. Kompenserade det genom att lägga till några physalis. Skulle egentligen hört till lite jordgubbar också, men till min besvikelse blev det inte så. Jag gillar sånt som är fluffigt, det sticker jag inte under stol med, men hittar man det på jordgubbar vill jag inte veta av det. Synd att jordgubbar inte håller längre fast de förvaras i kylskåp.

Ska nog hoppa in i duschen snart och börja göra mej i ordning för ett besök hos min vän innan han åker upp till Stockholm för att kombinera familjeträff och arbete. Öl på balkongen får det bli, jag är ju ändå ledig imon.

Kommentarer
Postat av: A N G E L I J N A

fin blogg (:

2011-06-01 @ 06:58:23
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0