Ensammys

Helt sjukt kort arbetsdag, känns som det var igår och inte idag det var, för det var så längesen jag kom hem =) . Efter lite uträttande på stan kom jag hem, tvättade en maskin, lyssnade på Christer I P3, sov 30-60 minuter, åt mat. Lite sånt smått och gott, men sen spolade jag upp ett bad deluxe. Till skillnad från övriga bad så innehöll detta badsalt och hälften av mina nya spalampor (fanns bara batterier till så många i hushållet, en annan har ju inte fått tummen ur tvåan att införskaffa fler) .
Något som gjorde mej lycklig var att de inte bara var gulaktiga i skenet, som förpackningen visade, utan de skiftade i en massa färger. Nåt som sedan sänkte min lycka, men endast med nån enstaka grad, var att man inte verkar kunna få dem hålla vid en färg. Det blev lite för mycket för ögat att ha dem skiftande med så korta intervaller efter ett tag.

Men nu är jag ren, jag svullar i choklad och sörjer över mitt senaste lönebesked som inte angav en allt för stor summa denna månaden =( . Det blir väl att lida svältdöden om jag inte överlever till den 25e.

Kommentarer
Postat av: IssaTrönnblom

Hejsan!

Just nu har jag utlottning av bloggsvar på min blogg. Om du vill ha chansen att vinna det så är det bara att klicka in på den här länken: http://tronnblom.blogg.se/2011/february/tavling-om-bloggsvar-1.html ;)

Om du inte gillar sånna här kommentarer så är det bara att ta bort den och låtsas om att du inte har sett den. Ha en bra dag :) ♥

2011-03-01 @ 21:58:12
URL: http://tronnblom.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0