Helgen slut

I fredags var det meningen att jag skulle baka pizza med en vän och hans kompisar, men dessvärre blev det inställt och uppskjutet till denna fredagen istället. Istället för flåttig pizza lyckades vi sno ihop en kyckling- och potatissallad på tu man hand. Mums <) !

Sen har jag idag kommit underfund med att jag behöver en ny jacka. Inte enbart för att den jag har nu har hängt med i ca (herre jävlar) 7-8 år, jag har även ledsnat på de odjupa fickorna. Mobilen har bara idag flugit i smådelar när den landat i asfalten och minskat ytterligare i värde pga märkerna som uppkommit.

Lite good news på detta. Då jag varit i praktiken arbetslös sen nyår har jag hängt på arbetsförmedlingen en del. Inte många lediga platser som passar mej dock, jag har varken ekonomi-, sjuksköterske eller mekanikerutbildning. Men i fredags, precis när jag promenerat hem från stan efter en lunch med mamma, ringde min chef. Han själv kan inte förnya mitt kontrakt då det fortfarande inte finns några lediga timmar till mej, men han skickade en hälsning om att de tänker anställa borta i den andra butiken, och då frågade de mej innan det blir offentligt.
Jag tackade ja, även om det bara är en extraanställning med endast fem schematimmar per vecka, men med en anställning där kan jag hoppa in vid sjukdom i båda buktikerna. Så nu ska jag få en ny hemmabutik - på andra sidan stan.

Snart är det måndag. Har inga direkta planer för morgondagen. Ja, det skulle vara att tömma tvättkorgen på lite smutstvätt då, den börjar fyllas till brädden.

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Bokrean börjar ju snart, köp den då :D



Jag stannar antagligen kvar i Göteborg där jag har jobbet. Förhoppningsvis kan min pojkvän snart få börja animera på annan ort än där studion ligger så allt ordnar sig ändå.



Skönt att du får lite jobb i alla fall sen är det bara att hoppas på att folk blir sjuka titt som tätt (:

2011-01-24 @ 17:51:39
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Emma

Svar: Jag har svårt för det fortfarande XD men det går bara man vill märker jag :). och jag får saker gjort ^^ fast känner att jag måste planera en del ändå, haha.



Allt bra idag? puss<3

2011-01-24 @ 19:06:59
URL: http://xkiddown.blogg.se/
Postat av: Micaela

SV: Ja verkligen ;)



Härligt! Händer det nåt kul i veckan då?

2011-01-24 @ 19:51:57
URL: http://micaelabergne.blogg.se/
Postat av: Salome Kommenterer alltid tilbake!

Du har så pene øyner! Kjempe fine <333 I love them :)

2011-01-24 @ 22:19:43
URL: http://salomes.blogg.no

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0