Många planer idag

Har tvättat en maskin, den andra är igång för fullt. När den är klar och upphängd tänkte jag ta mitt pick och pack (dvs det som behövs för en lektion i stepp) och promenera till tandläkaren för att helst boka en tid för vård av min trasiga lagning. När jag är klar där menar jag promenera vidare till lasarettet. Igår vaknade jag upp och kände att jag ville bli blodgivare så idag ska jag ner och höra lite med dem om hur jag går till väga. Fast lite nervöst samtidigt, tänk så får man reda på att man har hiv eller nåt annat eländigt!
Sen iaf tänkte jag ta mej tid att leta lite julklappar till nära och kära, är inte ute i god tid, jag vet, men heller inte i sista minuten. Om jag hittar till alla vill säga ... Kan bli svårt, speciellt när ingen önskar sej nånting =/ .

Igår efter baletten satt jag och en tjej kvar och diskuterade lite och då kom jag på två saker jag kunde önska mej utöver det jag redan sagt. Årets önskelista:
  • Hjälp att hitta en lägenhet
  • En platt-tv
  • Alla tre säsongerna av Glee. Fast då tredje säsongen visas i Sverige just nu blir det nog som importvara.
Ehm, ja, det är vad jag kommit på nu.

Åter till dagen. Helst ska jag ha hunnit med alla klappar idag, när affärerna stängt beger jag mej till min moster en liten stund för att sedan ta en timme till stepp. Om jag går tillbaka till moster efteråt får jag se, annars åker jag hem och lägger mej, det är tidigt upp imon.

Kommentarer
Postat av: amanda

Ritkigt fin blogg du har!

Har en frågestund på bloggen, fråga gärna!

Bästa frågan får sin blogg länkad i en vecka!

2011-12-08 @ 15:08:31
URL: http://amandaohman.devote.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0