Mycket gjort och nostalgi

  • Prata med chefen om höstens jobbtider iom dansstarten
- Hade skrivit upp alla tider på hela veckans dans-, sång-, teater-, och ledarutbildningskurs på ett papper att ge till chefen. Cyklade upp till jobbet och frågade om han hade tid några minuter. Jag förklarade att denna terminens kurser ligger mer utspridda denna terminen mot förra och gav honom schemat. Först såg han lite besvärad ut, men mötet slutade med att han satte in schemat i en pärm och sa att det skulle ordna sej. Hoppas jag inte får allt för få timmar bara.
  • Prata med Arbetsförmedlingen om min nuvarande arbetssituation
- Ett brev hade kommit till mej om förfrågan om att fortfarande vara inskriven på af. Så jag cyklade ner efter jobbesöket och förklarade som det var, att jag nu i semestertider har gott om jobbtider, men att jag inte vet hur det blir i höst när alla kommit tillbaka. Kvinnan i informationen skrev det jag berättade på datorn och hon sa att det just nu räckte med den informationen.
  • Handla sporttoppar inför dansen
- Ner på Stadium bar det, och när jag åkte upp där ifrån var jag 597 kronor fattigare och tre sporttoppar rikare. Så nu ska jag äntligen slänga mina slet-bh:ar som jag tidigare enbart använt till att svettas i.
  • Handla hårnålar inför dansen
- Åhléns fick sålt 20 nålar för 20 kronor.
  • Handla ny spegel då den gamla faller i bitar
- Inte. Var inne lite överallt där man kunde tänka sej att de sålde speglar. Det närmsta jag kom var på Lagerhaus, där fanns en precis lagom, rund spegel. Vad värre var var att den hade tre gångers förstoring. Det ville inte jag ha. Får hoppas på ett Ikeabesök inom en snar framtid.

Sen kom jag även över en påse snusklubbor på Netto =)) ! Nostalgigodisets år måste det vara iår, det har bjudit på både banana skids, nötcrème och nu snusklubbor - heja nittiotalet!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0