Ingen Karl-Oskar idag - heller

Hade så sett fram emot idag. Inte bara till kroppsvården som jag skrivit om förut, utan att faktiskt få komma ut och träffa folk, riktigt mycket folk som det är under Karl-Oskardagarna. Hade två möjligheter att göra det, men den första for till pojkvännen utanför Göteborg trots att det var hon som föreslog att vi skulle fira tillsammans. Den andra var ett säkert kort, hade ordnat med hundvakt och allt, tills hon idag skrev att hon blivit sjuk. Så jävla typiskt.
Sen dess har jag suttit hemma, iklädd min planerade utstyrsel och varit bitter över att inte ha fler nära vänner i samma stad och att jag därmed får spendera helgen i min ensamhet.
Den romatiserade bilden som filmer skapat av att ensam gå ner till krogen funkar tyvärr inte verkligheten. Inte på mej iaf, inte för att jag inte tror att jag skulle få nån att snacka med, men det känns så utsatt.

Nä, så att ... Jag har precis satt på Arn - Tempelriddaren och ska med nöje se hur han kysser på den ollade fläcken på svärdet. Trots iklädd festblåsa blir det nog inte roligare än så. Och tänk att jag har matchande smarties som sällskap!

Kommentarer
Postat av: Therese

Sv: Eller hur? :D

2011-08-07 @ 13:34:56
URL: http://falubusan.blogg.se/
Postat av: Anna Katana

Tråkigt att du inte kom iväg på Karl-Oskar dagarna, särskilt när du var pepp på att gå :/

Men smarties lät inte helt fel det heller.



Allt bra med dig annars?

2011-08-07 @ 13:59:19
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Tove

Sv: Åh, tack så jättemycket! Hur mår du en söndag som denna då? :D

2011-08-07 @ 20:39:43
URL: http://tooveemattsson.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0