Sushi och öl

Det var gårkvällens (?) näringskällor. Och av nån anledning blev jag jättefull på jättefå öl =/ . Sånt är alltid lika otrevligt. Men förutom det smakade maten bra och kockarna inne på Moshi Moshi var sjukt trevliga =)) ! Dem tyckte jag om!

Knappt har man kommit över gårdagen innan det är dags att ta tag i denna dagen, måste börja göra mej i ordning för min dejt med Jojje =) . Vet dock inte än om jag ska klä mej för hemmakväll eller utekväll, och lär förmodligen inte veta det förrän vi står i hallen på väg ut isf =) .
Jag packar med mej kläder för alla tillfällen för att vara på den säkra sidan. Kanske även lite övernattningsprylar om det skulle bli skitväder inatt (eller om jag blir lite för tankad) . Sånt kan man aldrig veta i förväg!

Trevlig fredag!

Kommentarer
Postat av: miiah

sv: haha vad skönt :)

jag åt korv stroganoff igår ;p haha! vad hittar du på då? :9 kram

2010-10-22 @ 17:20:38
URL: http://miijauh.tk
Postat av: Emma

Svar: Okej, men det är jättekul i alla fall! :D du borde testa :) ojdå. jag läste fel & tyckte du skrev att du var lös i kroppen xD det blev lite missförstånd.



Låter härligt! :D blev maten god? Jag har precis kommit hem efter att ha sovit hos en kompis i Nödinge ;) ikväll är det spelning som gäller.



Puss<3

2010-10-23 @ 14:33:57
URL: http://xkiddown.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej kan inte du va jättegullig och rösta på mig här?Skulle bli glad då :D ♥



http://www.ellos.se/?startpage=3976&id=492&lang=SE&action=confirm

2010-10-25 @ 14:51:16
URL: http://fckingcrazy.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0