Kkkkk ...

Det är så förbaskat störigt att jag har ett segt K på tangentbordet. Man måste alltid minnas att trycka extra hårt på just det, annars blir det inget K. Sånt är ju dumt.
Känner mej för övrigt lite törstig, hemskt trött, trots att vi inte dansade så mycket på baletten idag. Vi hade istället en baletteoritävling. Dra en lapp med en baletterm, visa den och de andra lagen ska komma på vad man gör. Jag och tjejen i mitt lag vann överlägset, och jag kan säga att det inte var min förtjänst =) .

Imon blir det nog mer dansande och svettande av, men det är ju inte förräns på sena kvällen. Innan dess känns det som att jag vill tvätta, stryka, städa, diska, snygga och fräscha till mina medfarna stackars fötter. Men det hinner ju ändras tills imon =) .

Nu ska korrekturläsa inlägget och fylla i alla Kn som saknas.

Kommentarer
Postat av: Erika(jyringen)

sv.ok så lovar jag att nästa gång jag går ut genom dörren så hälsar jag till danmark från dig =)

2010-10-12 @ 21:56:17
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Sv; Det var inte direkt ett filmklipp, mer en serie av bilder som togs med webbcamen med några sekunders mellanrum. Vet inte vad det kallas. Ja, det finns kvar att dra ner i olika sorters mappar. :/ En gång på internet, alltid på internet, osv. Tragiskt.

2010-10-12 @ 22:29:44
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0