Pajbakning

Så fick jag då gjort min paj. En paj innehållande broccoli, fetaost, tomat och pinjenötter. Det tyckte jag lät gott. "Smakar det så kostar det", heter det ju också. Världens minsta påse med nötter kostar 30 spänn på ICA, den större typ 60! Inte klokt, det ska jag aldrig handla igen ...

Sen tog jag lite bilder på mitt arbete med denna värdefulla paj. Tex när jag förvällde broccolin, mosar smör för att blanda ihop till en pajdeg och hällde äggstanning i fyllningen. Fyllningen som låg i pajdegen som låg i världens minsta form. Så mycket prylar, och framför allt glas, denna kille vi hyr av har och så har han ingen ordentlig pajform. För sorgligt ...

Min snygga postitlapp på skåpet också =) . Så får det bli när man har receptet i datorn och man inte kan flytta datorn till köket. Man får slarva ner stödord. Den som kan tolka mina hieroglyfer kan ju ta och göra en lika dan paj ikväll!

En annan sägelse är "Slå två flugor i en smäll" och det gjorde jag också. Efter att ha skållat tomaten passade jag på att sterilisera mina linsetuier i det kokande vattnet.

Dags att kolla in i ugnen. Fetan börjar bli bränd, men äggstanningen vill inte bli fast ... Vad ska man gå efter?

Kommentarer
Postat av: Johanna

sv: hihi förstår det :P Pajen ser ut att bli väldigt god iaf ;)



Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll =)



Kram

2010-03-19 @ 18:16:34
URL: http://hannahsworld.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv: vad bra :D



Tack så mycket <3

2010-03-19 @ 18:30:09
URL: http://hannahsworld.blogg.se/
Postat av: Marianne

Mm. Det lät som en jättegod paj!

2010-03-20 @ 01:19:41
URL: http://aianne.blogg.se/
Postat av: PHOTONERDEN

Ha en bra lördag!

2010-03-20 @ 15:18:23
URL: http://photonerden.blogg.se/
Postat av: Vakaren

Nötterna är hiskeligt dyra!!!! Men pajen lät väldigt god, hoppas att den blir bra!:-)

2010-03-20 @ 16:52:04
URL: http://spiritsandghosts.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0