Förökar vi oss?

Julle följde med mej hem från skolan idag (Gud vad det lät som på mellanstadiet) och hela kvällen har vi ätit rostat bröd, kex, plättar med sirap och druckit te, men mest har vi suttit och knåpat med våra skolsökningar. Jag har beställt lite utskrifter av en annan klasskompis till imon, men en elektronisk fick jag iväg. Till Kulturama i Stockholm.

Jag har inte hört så mycket om skolan, men det jag vet är att den är tvåårig, för vissa. Man söker till första året, kommer man in får man till nästa läsår söka igen, till andra året. Och om man är riktigt duktig kan man börjar andra året direkt ... Ja, lite komplicerat =) .
Förutom det ska jag söka PAS och BA också. Bjärnum struntar jag i, har redan sökt där två år i rad och de vill inte ha mej =( .

Iaf, Julle och jag avslutade kvällen med att kollas på GASs Cyklar. Som GASfrälst rekommenderade jag den och visst tyckte hon det var grymt kul! Kanske jag lyckats värva en ny GASfrälst =)) ? Dessutom var jag ute och letade efter hennes solglasögon som hon tillslut hittade i sin tröja på bussen hem.

Kommentarer
Postat av: «PinkieLaady

haha! det där med att hitta saker har jag oxå lyckats med några gånger.. kan leta efter tv dosan som jag egentligen själv håller i :P

2010-03-17 @ 15:23:24
URL: http://pinkielaady.se/
Postat av: ( Silje )

HeiiHeii :)



Har du lyst på flere lesere? Jeg skal nemlig vurdere/anbefale fem blogger på min blogg. Alt du trenger å gjøre er å skrive bloggadressen din i en kommentar hos meg, så er du meg! ;)



Lykke til!



www.g00d.blogg.no

2010-03-17 @ 15:36:51
URL: http://www.g00d.blogg.no
Postat av: saraa

hur är det idag? :)

2010-03-17 @ 18:38:51
URL: http://hheysaraa.blogg.se/
Postat av: Malin

Japp du gå ner på huk och hoppar rak upp. När du gör det kan du sträcka upp dina armar samtidigt. Låter jättefånigt men det är jättebra träning.

2010-03-17 @ 19:54:20
URL: http://alifeofmalin.blogg.se/
Postat av: saraaa

va bra! bara bra med mig :)

2010-03-17 @ 20:03:03
URL: http://hheysaraa.blogg.se/
Postat av: nora

Hej!:)

Just nu pågår frågestund på min blogg!

dom 5 som skriver dom bästa & flesta frågorna vinner en länkning! :D



http://ttypnora.blogg.se/2010/march/fragestund.html#comment

2010-03-17 @ 20:24:45
URL: http://ttypnora.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0