Vilka är de, egentligen?

Några av mina lärare gör väldigt plötsliga personbyten. Först är det vår jazzlärare, hon går från att vara som lärare är mest inne på lektionerna till att vara en blyg och grå liten mus så fort hon lämnar salen. Hon viskar ett snabbt "Hej" och tittar ner i golvet när man hälsar på henne.

Sen har vi steppläraren. Hon går från att vara störtskön, skämtsam och helt underbar person på lektionstid till kort och ger ett litet otrevligt intryck. Det märkte jag idag, jag mötte henne när jag var på väg hem, sa ett trevligt och glatt hej då och jag fick en blick med tillhörande bekymmersrynkor mellan ögonen och ett jättekort "Hjd" (så snabbt att man knappt kunde urskilja vokalerna, alltså) .

Så var det balettläraren som senast lämnade oss i vredesmod. Jag är inte sån som kan sova bort nånting, utan hade jag inte träffat henne idag hade jag fortfarande efter lovet visat dåligt samvete och stor osäkerhet efter igår. Men så letade hon upp oss för att tala om att vi skulle skippa lektionen på lovet och inledde beskedet med "Hej ni glada!" . Inte ett spår från ilskan hon förmodligen kände igår.

Teaterläraren och sångläraren verkar dock vara samma jag i och utanför skolan. Jag älskar teaterläraren, vi hade honom på interpretationen idag, vi kom bra överens. Flummade lite =)) .

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0