Måndag morgon

Det här inlägget skrevs ursprungligen 0653, mitt under frukost.
Lyckan är total, jag har hittat Göteborgs guldkanal som jag kan lyssna på med den vanliga radion, hoppas det funkar med mobilradion också.

Jag blev så lycklig så jag hade radion på hela natten =) . När klockan ringde 0630 spelades Eva CassidyFiedls Of Gold tex. Fint, men jag var så trött att jag snoozade till 0640. När mobilen ringde då la jag inte större vikt i vad som spelades, jag fumlade bara bort i mörkret till morgonrocken på dörren. Först då la jag märke till att det var ABBA som spelades. Men vad var det för låt? Den känner jag igen, men inte som de gamla vanliga Mamma Mia!, Super Trouper, Lay All Your Love On Me, S. O. S. eller dyl, utan en låt jag trodde att jag aldrig skulle få höra på radio.

The King Kong Song
=)) ! Haha, inte en karaktäristisk ABBAlåt kanske, men den är från deras tidigaste plattor.


Jag har nog börjat få in tekniken med citruspressen mamma skickade till mej, det kommer lite mer saft nu =) . Haha, att man ens behövde en teknik.

Oh, nu plingade gröten färdig, dags för mat!

Ja, det var i morse det. Vad hände sen under dan? Tja, det gamla vanliga i skolan, när jag skulle cykla hem var det skitblåsigt så man nästan fick trampa för att komma ner från Götaälvbron =/ . Hemma övade jag på sång och lyssnade på Christer i P3 innan jag åter begav mej till skolan för sista sånglektionen innan höstlovet.

Mm, höstlov. Då ska jag åka hem <) !

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0