Födelsedag

Nu har jag precis räknat ut att mitt tandsmycke idag fyller nio år! Jag fick det av min moster och det kostade 412 kronor. År 2000 alltså. Varför jag minns priset på det när det inte ens var jag som betalade för det, vet jag inte, men varför jag minns att idag är årsdagen är för att jag satte dit den på min 13e födelsedag. 1+1, ja, jag fyller också år idag.
I lördags var hela min familj på visit från Smålands, innan Gudrun, mörka skogar. Det var toppenmysigt, vi åt restaurangmat, fyllde mitt kyl- och frysskåp med diverse förnödenheter, hade tv/filmkväll och drack öl tillsammans. Vad gjorde vi mer? Jo, vi var en sväng uppe på Ramberget och spanade in Göteborgs gråa, mulna, disiga, regniga, blåsiga utsikt, hälsade på affärerna i Nordstan. En lyrisk mamma och syster, en neutral al och en mindre road pappa i släptåg joggade omkring på byggnadens olika våningsplan för att hinna med allt utan att behöva betala mer i parkeringsavgift än nödvändigt. Så fungerar familjen Johansson!

Eftersom man oftast inte är ensam trafikant i Göteborg blev det inte så mycket stadskörning. Det får bli en sightseeing vid ett annat tillfälle. Jag fick allt tjuvöppna mina födelsedagspresenter igår, eftersom familjen begav sej tillbaka då.

Idag då. Hurra för mej. Jag vaknade med att en nagel var av, luften gick ur cykelns bakdäck på väg till skolan, pumpen låg kvar i den andra väskan jag bytte ifrån, jazzlärararen tyckte att vi skulle hjula på en diagonal och hånade mej dessutom efter lektionen för att jag panikade över det, balettlektionerna är alltid skitsvåra så det gick inget bra idag heller, jag fick ont i mitt ena hälsenefäste i hälen, mitt mobila bredband blev återigen ivägskickat, så jag får snyltsurfa ett tag framöver.

Ja, det var väl min födelsedag i korthet. En massa grattis var det ju också såklart, trots att ja inte hade skyltat med min födelsedag och inte gillar den typ av uppmärksamhet, tack vare skvallriga Facebook!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0