Julbak!

Eller, nä, inte riktigt. Degen är visserligen på jäsning, men den ska inte bli varken lussekatter eller julvört. Vanligt ljust bröd var jag sugen på, och varför inte köpa sej ett paket jäst för 1,35 och göra slag i saken? Precis min åsikt =) ! En halvtimmes jäsning, utrullning till två limpor, en halvtimmes jäsning till och sen in i ugnen i 30 minuter och sen ut på svalning. Sen kan jag hugga in!

Denna veckan har jag fått två paket från min mamma. Igår fick jag först avi från posten att lösa in mot ett platt paket. Hihi, jag fick en chokladkalender!
Men sen grunnade jag på, vad det inte nåt mer jag bad mamma skicka upp? jo, just det, mina småkrukor jag gjorde förra året till adventsljusstakar!

Det visade sej att mamma skickat dem i ett separat paket, men ändå samtidigt. Men jag fick inte avin idag, och mamma tyckte besämt att jag skulle gå ner till posten och fråga om jag kunde hämta ut det med det där unika numret varje paket får, jag vet inte vad det kallas.

Visst gick det bra och jag kom hem med ett paket som precis platsade i cykelkorgen, ganska tungt var det också, så det var definitivt inte bara fyra småkrukor och fyra ljus i det.

Vad fanns det då att finna? Risgrynsgröt på korv, blodpudding, ravioli, köttsoppa, morötter ... Och ...

Choklaaad!!!
Jag älskar min mamma ♥ !

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0