Sommartv

Det märks att sommaren är på väg. Reprisernas tid är på ingång. Jag såg det nyss, på ettan. Istället för Så Ska Det Låta ska de nästa vecka sända Pistvakt och Sjukan. SVT har gått tillbaka till -98 resp. -95 för att fylla ut sina tablåer, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men detta är bara en upptakt till vad som komma skall, låt oss tillsammans sjunga in sommaren!

Igår började ölandet redan vid halv fem. Två klasskompisar hade ordnat en helkväll med lek och spel. Det började med skattjakt, hämta eller utför uppgifterna på listan - bokstavligt eller egentolkat, tex istället för att hämta en simbassäng så gick vårt lag in i en av stugorna och hämtade en säng. Till Simba! =)
Tio timmar senare:
Jag har suttit uppe i allrummet sen ESC började. Vilken jävla flopp alltså, jag fattar inte varför jag utsätter mej för denna förnedring år efter år. Kul för norrbaggarna dock, varken låten, sången eller hans utseende var särskilt bra, men grattis.

Nu ska jag nog baske mej göra mej iordning för att somna, imon 1300 ska jag infinna mej nere i Morkullebyn tillsammans med Ronny&Raggedvdn och Sällskapsresanboxen.

Detta inlägg har verkligen tagit tid. Jag har varit så inåta helvetes trött hela dan. God natt!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0