Sista veckan med gänget

Täkte lägga upp lite bilder på veckan som gått innan fadren kommer förbi och hämtar upp mej och min syster för att åka till farmor och farfar. Det har ju inte hunnits med som jag velat, allt annat har tagit sån himla tid.

Vi börjar helt logiskt med måndag, efter Cluedon. Fest!
Vuxna heteromän har hittat en anledning att få kramas med varandra.
Andra heteromän har samling. Vid bilen, väldigt manligt!

Hela smörgåsbordet, fullare än så kan man ... det inte bli.

På tisdagen fick jag min migrän så det blev ingen aktivitetsdag att fota för min del =( .

Onsdag, första dagen av två med klassaktiviteter. Inne på varken Arosfortet eller bowlingen togs några foton. Det tog däremot en himla tid innan vi blev insläppta så några anordnade en skrattfläta.
När vi kom tillbaka satte vi oss gemensamt och kollade på inspelningen av välgörenhetsgalan. Fick prova ett par solglasögon och ganska så genast konstaterade vi att jag lever ungefär 35 - 40 år för sent.

På torsdagen fortsatte aktiviteterna, denna gången tillsammans med LUSkillarna. Vi åkte ner till Laholms kommun och åkte rodel. Eller ja, de andra åkte rodel, jag bangade. Här har vi ett par lyckliga människor på väg upp med liften.
Och så här kan det se ut när man kommer ner igen. Det var kanske tur att jag inte åkte, den där rodelbanan verkade ge en del men ...
Torsdag kväll bjöd på Golden Gateafton. Jag höll mej nykter för att spela piano inför skolan, men det blev ju då inte av. Därför hade jag inte särskilt skoj, kanske därför jag inte tog några bilder.

Avslutningsdagen, fredag den 29e maj. Jag vandrar in till den underbara frukostbuffén för sista gången. Jag samlade på mej detta.

Och så bort till kapellet. Här finnes två glada stipendiater, Se På Mej i ny tappning med ny text med skolans personal, Mathilda ger våra älskade mentorer ett AMP survivor kit som minne från årets kull.

Här har klassen sin lilla återträff och när vi väl går in så fälls det tårar som skulle kunna släcka helvetet. Inga bilder finns dokumenterade, det får förbli minnen. Efteråt kom vi till punkten med det oromantiska grundstädandet av tvättstuga och allrum/kök. Det ska tydligen vara fint när nästa års elever kommer springade ...
Klockan sju bar det av ner till sjön, sista natten med gänget. Grilla korv, äta pizza, dricka eller bara umgås. Jag valde pizzan och sen öl på det, men jag umgicks också =) !
Elden hölls länge vid liv, det blev mycket skratt, en del nakenbadande, förtärande av mat och dryck, ingen ville väl egentligen lämna platsen. Men tiden går fort och tillslut blev det lördag, flyttedagen. Jag hade min far, min morbror och min mosters snubbe till hjälp och det gick väl ganska smärtfritt. Hann tom få en närbild av Anders Lundin då han bodde på vandrarhemmet, dock ej med mobilen ...

Nu är jag hemma hos modern, ska väl strax börja göra mej lite grann i ordning för att träffa mammorna på fars sida släkten.

Grattis mor!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0