Välfyllt

Nu är det nån som har proppat kylskåpet fullt, och det är jag! Dock kommer en del av varorna att försvinna redan idag, ska göra majsplättar tänkte jag. Så jag fick allt köpa ett plättjärn också, för det finns inte ens i allrummet. Det jävligaste är att min kokplatta är way to small för det järnet, så det blir ett måste att gå upp i allrummet.

Fan, har haft så flytig dag idag också! Det börjar ju naturligtvis att jag vaknar 0817 första gången, 1000 andra och 1103 för tredje och sista gången. Då kommer jag på att jag måste till apoteket och grönbolaget, båda stänger 1300. Får reda på att en klasskompis med bil är på väg åt det hållet, så vi åker sex pers i hennes lilla renault och handlar det vi ska. Jag och Jonna tar sen promenaden hem och går förbi Helénes Coffeehouse. Vi stannar till och tittar på varann.
- Fika?
- Fika!

Med raska steg går vi hem, lämnar apoteks- och systempåsarna och cyklar tillbaka ner till byn och fikade! <)) Underbart. När det var dags för stängning där 1500 cyklade vi upp till ICA, det var regn i luften och vi skyndade oss, in på ICA och hitta allt som stod på listan och sen cykla hem igen, regnet hade fortfarande inte börjat falla.
När jag kommer innanför dörren hemma ser jag hur droppar faller mot marken. Vi lyckades undvika det! Det kom ju inte så mycket, men bara grejen att vi hann hem. Fantastiskt vad livet är lätt att leva ibland! <)

Förresten, vad har man ont i om det sticker här?
(Rött kryss)

Kommentarer
Postat av: malin

Ja den är verkligen jätte bra :)

2009-03-28 @ 17:27:49
URL: http://lillirose.blogg.se/
Postat av: Jonna

ja sicken tur vi hade!

2009-03-28 @ 17:36:30

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0