Vad vill de?

Igår när jag kom hem, efter att ha avslutat skoldan med att bråkat med en dator, såg jag att jag hade fått ett sms! - Hurra, vad kul! tänkte jag. Då såg jag att det var från 133. - Oj då, vem fan talar in röstmeddelanden nu för tiden? Jag öppnar meddelandet.

Ring 133 (Ring +46706133133 från utlandet.) Du har 1 nytt meddelande i Mobilsvar. Nr 1: 0114606200

Så står det. - Vad fan? Inte fan har de talat in i mobilsvaret, de där på Hermelin. Jag var bara tvungen att lyssna av det.
- Du har ... ett ... nytt meddelande
- *Flås* ...
- Inkom idag ...
Klick.
De har alltså lyssnat färdigt på min telefonsvarare, väntat till efter pipet, blåst i mikrofonen och sen lagt på? Vad är de för människor?

Jag har lite ont i min kropp idag. På högerarmen och i vänsterkinden iaf. Kinden har jag efter igår när vi repade 31 mars. Vi ska ha med Lollipop och det säger ju sej själv att man ska ha med ploppet man gör med pekfingret på insidan av kinden. Efter ett par gånger kände jag att jag var klibbig på fingret, inte så där slemkletig. Hela fingret var helt blodigt, jag hade rivit sönder insidan av vänsterkinden. Det gjorde inte ont då, men det blödde som fan. Nu svider det istället.
Ont i armen fick jag idag på världens roligaste friskvårdslektion. Vi var bara sex stycken så vi hade en bolltriatlon. Gick ut på att läraren kastade ut en boll av tre och sen körde man den sporten tills nåt lag gjorde mål och sen kastade han ut en annan boll. Fotboll, innebandy och doppboll.
Ääälskar fotboll och innebandy, så båda under en och samma lektion var drömmen, även om jag vid ett tillfälle blev inknuffad i målet så hela välte. Det var då jag fik ont i armen. =) Men jag är glad ändå!

Nu ska jag sova, det kommer bli en lång eftermiddag, inget sova till sömnaden idag inte.
1230-1400 Leta kläder och rekvisita till fotograferingen till vår MuKuredovisning
1400-1500 Öva på danskombinationen tills imon
1500-1600 Repa med 31 mars
1600-1625 Fri tid
1625-1830 Fortsatt skolgång
1830-???? Repa MuKun

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0