Morgon-Einstein

0618, det var klockslaget då jag vaknade  av mej själv. Tror det var för att jag drömde så konstiga saker om det här internatet tillsammans med flertalet av mina klasskompisar. Det var inget läskigt alls, det var bara ... Konstigt! Jag skulle kunna skriva upp miljoner detaljer nu med en gång, men det blir ju aldrig att jag analyserar mina drömmar. Sen skulle jag få hålla på till i eftermiddag att skriva, det orkar jag inte.
Måste försöka somna om, nu när jag utsatt min hjärna för lite tröttande moment. Det är ganska intressant att se hur bra en svintrött hjärna funkar när den lider av sömnbrist utan att fatta det själv - nämligen inte alls! Hela förmågan med att trycka ner rätt tangenter för att bilda svenska ord är helt bortblåst.
Varför händer sånt här egentligen? Varför låter en utmattad hjärna inte sej sova i de timmar den behöver, den borde veta bäst hur många det är exakt, och först då vakna av sej själv? Att den inte passar på, nånstans i bakhuvudet vet den väl att ingen väckarklocka kommer ljuda.

Sen det där med att den ska bearbeta alla intryck under dagen. Asså, varken Jonna eller Ronny&Ragge fanns med alls i min dröm. Fast hjärnor kanske kör med sist-in-först-ut-stilen. Man minns visst inte mer än drömmen man hade strax innan man vaknar. Eller (grunnar på alla mina Dolph Lundgrendrömmar som drömdes utan uppehåll emellan)?

Jaja, ett mysterium. Nu ska jag korrektutläsa och sen somna om. Det sistnämnda kommer nog gå bra nu när knoppen fått rasta sej lite, tänka på annat. God morgon!

Kommentarer
Postat av: johanna

hoppas du får en bra Lördag, kram

2009-03-21 @ 14:56:44
URL: http://koppenfavorites.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej! Jag är ifrån Tyskland och skriver först och främst för att min familj och mina vänner ska kunna ha del av vår vardag, även om vi är så långt ifrån dem. Hur hittade du min blogg? Tack för din kommentar! Blir jag glad av!

2009-03-21 @ 20:08:20
URL: http://eule.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0