Helgen börjar ta slut

Har precis kollat klart på helgens Beckfilm, jag visste hela tiden vem mördaren var. Stackars Oberg, nu blev hon änka igen ... <))
Annars tycker jag nog att jag fick ut lite av dagen iaf. Som en ren princip kollade jag på Rocky IV med Dolph Lundgren, klockan sex gick jag bort till Eken och hade Dirty Dancing-grundkurs á la 80-talet. Självklart ingick utstyrseln, detta var vad jag bjöd på. Själva dansandet gick väl sådär, jag såg inte gubbarna filmduken utan fick kolla på folket framför mej. Ganska kul var det iaf, lite besviken över att det aldrig kom nåt "dödslyft". =)

När jag kom tillbaka hade hungern kommit ifatt mej, men jag orkade inte göra nåt avancerat, inte ens riktig mat. I med fyra ägg i en stekpanna, vänd och ät. Gott var det vilket fall som helst. Sen då började Beck och jag fortsatte sticka på mina benvärmare som jag hållt på med sen förra fredan. Den första blev jag visserligen klar med redan i måndags, men jag låg efter med den andra. Dessa blev i den långa varianten.

Nu funderar jag på att trä av mina benvärmare och sätta på mej nåt att sova i istället, sminka av mej min rosa ögonskugga jag hade på mej för det en o'n halvtimmeslånga 80-talets skull och tillslut hamna under mitt täcke. Kanske läsa på den där dikten vi hade i läxa till imon. Den ska läsas högt, välartikulerande och stakningslöst. Tjohoo ... =/

Kommentarer
Postat av: Marsha

OMG, coolt med 80-tals tema. Det klär dig verkligen!

Jag vill ha ägg nu! Fan ska köpa det imorgon..!!

Tack för tipset ;)

2009-03-02 @ 00:04:57
URL: http://marshas.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0