Fredag - mycket aktivitet, lite ansträngning

Det har hänt en del idag, och för min del har det bara varit att flyta med. Morgonen började jobbig. Först vaknade jag och hörde att det ösregnade ute, tänkte att jag verkligen inte ville gå ner till frukosten i det vädret. Men så såg jag att klockan bara var 0528, så jag fick somna om igen. När det var dags att stiga upp på riktigt så krabbade allt. Jag tappade saker, spillde saker, fastnade i saker, ja allt sånt som sinkar en och gör en irriterad.
Skoldagen bjöd på drama, dvs lämna in ett exemplar av manuset och gör vad man behöver, tex plugga på monolog, låttext etc. Efter det var det sång. Vi skulle sjunga upp en poplåt eller visa för gruppen (man behövde inte ens kunna utantill!) med microfon och helt plötsligt börjar det komma stämsång ur högtalarna. Den tekniken, jag säger då det! <) När alla hade sjungt sina låtar hade vi en timme kvar på lektionen, det var bara att välja en ny låt helt random, så fick man gå fram och köra den om man ville. Helt plötsligt var det så avslappnat, pressen försvann, det blev som en karaokestund, fast med livemusik.

Senare bar det av mot Hässleholm, dags att spana in flickorna i Casinorevyn, vi fick gå på smygpremiären/genrepet. De var enormt duktiga!
Synd bara att man inte får se så mycket av dem på kvällarna nu.

Sen är det tur att man har en mamma, när man själv inte har tid att sitta framför datorn och bjuda på tradera, så kan hon råka ha en paus i jobbandet då och göra det åt en. Det gick så bra att jag vann! =)) Nu kan jag sluta bläddra i backar i alla second handbutiker efter den här skivan. It's mine!
Önskar en liten detalj bara, att få den signerad. Då skulle Galenskaparnas första LP matcha mycket bättre med mitt signerade exemplar av After Shaves första LP ... Hur går man tillväga då? Jag som är så blyg av mej ... =(

Nu är jag svintrött, inte pga att dagen varit särskilt ansträngande, utan på bristen på sömn hela denna vecka. Man kanske skulle ta och krypa ner i bingen.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0