CHIGAMBAS

Kommer precis från en föreläsning om den ideella förening som vi, med hjälp av vår välgörenhetsgala, ska skänka pengar till. Kanske även ordna ett par faddrar till barnen i den lilla byn Basse i Gambia. CHIGAMBAS har byggt skolor och gjort en massa gott för att ge barnen, inte bara en utbildning, utan en god utbildning, och att ge de fattigaste familjerna ett drägligt liv. Det var mäkta intressant och imponerande att lyssna på.

Övrigt idag. Dagen blev inte så hemsk som jag "förutspått", inte hemsk på något vis faktiskt. Det var bara jag som efter lunch blev hemskt trött och förbannade det faktum att vi skulle vara kvar i fyra o'n halv timme till i Bjärnum. Även om det vi gjorde på lektionerna var jävligt kul så fick jag aldrig energin tillbaka.
Vi hade auditionträning på dansen, som mot alla förväntningar gick ... Tja, som en dans =)). Musikteori är kanske inte så upphetsande, men det var genomförbart utan allt för mycket grinighet. På de älskade dramalektionerna kan man inte ha tråkigt. Som utomstående är det nog lätt att se oss som förvuxna barn som leker som om vi var av ensiffrig ålder, men det kan faktiskt vara svårare än det ser ut. Man har den där lilla spärren som påminner om att man är en vuxen kvinna, men då kommer dramaläraren in med en "datten" och så glömmer man bort både tid och ålder. <)) Love it!

Fan, klockan är snart nio, om man skulle ta sej upp i allrummet och värma sej lite krubb. När jag kom hem efter avslutad skoldag stöp jag som en fura under Gudrun på sängen. Tre kvart senare skulle föreläsningen börja, så jag har inte hunnit äta mer än en apelsin och banan. Dags för det nu.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0