Vad har kommit över mej?

Jag tror jag drabbades av nåt i sjukdomsväg i helgen. Mina frossor, min hjärtklappning och min sömnlöshet kan ha med min trötthet att göra, men nu när jag sluppit sova i en främmande säng i ett svinkallt rum tycker jag att det borde gått över. Men icke, symptomen har blivit värre. Jag kunde omöjligt få ner min O'boy vid frukosten! Nåt är fel, nåt är verkligen fel.
Tur att jag slutar om mindre än sex timmar. När jag kommer hem ska jag, om solen skiner sätta mej ute i trädgården och, lyssna på Ingvar Kamprad som sommarpratar, sen ska jag titta på iaf ett avsnitt med Bradley och efter det ska jag sova. Det känns som att min sjukdom går att sova bort. Hoppas, hoppas, hoppas!

Nähe, jobbet vill att jag ska skynda på lite så jag kommer i tid. Mor'n!

Kommentarer
Postat av: Pierre

En bekant till mig var på Cypern för några år sedan o ådrog sig liknande symtom som de du beskriver...doktorn valde att kalla det alkoholförgiftning. Blev det om möjligt lite väl mkt o dricka i helgen? ;)!

2009-06-22 @ 21:19:14
Postat av: al

Pierre:

Whaa? Det var det dummaste jag hört! Klart det blev dricka, men inte mer än vanligt och ingen stupfylla heller. Jag drack bara torsdag och fredag, på lördan snapsade jag lite, men var annars vit.



Du bara hittar på en massa! =P



al

2009-06-22 @ 21:48:05
URL: http://aljohansson.blogg.se/
Postat av: maja

hähää, nu när du stuckit därifrån vågar man ju komma dit. :P

2009-06-22 @ 22:10:53
URL: http://mjaumjaau.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0