Midsommar 2009

Jag, datorn och necessären har flyttat oss ut i solen, som dessvärre har gömt sej bakom ett moln nu. Brrr ... Det jag tänkte göra är att först blogga om midsommarhelgen på Öland och sen sminka till mej lite för att träffa Jojje.
Då börjar vi ...

Resan startade från Växjö, och vi verkade välja exakt rätt tidpunkt. Inte en enda bilkö! Eller, ja, den föraktade rondellen innan Nybro bjöd på lite krypkörning, men inte alls så farligt som tidigare år.
Så småningom kom vi iaf till Ölandsbron och på den körde vi om en del fordon, tex denna hippiebussen! Och sen, land igen! Wohoo, Öland!









Vi var nere en liten runda vid havet på torsdagkvällen, en vacker svan simmade omkring där. Eller en vacker älg, som Lina sa det. Hon har lite problem när det gäller namn på djurarter. Ett år utbast hon ett spontant "Hästar!" när hon var omgiven av ett gäng målade kossor ...

På väg tillbaka till villavagnen. Vi var rätt slöa, så vi gick och la oss redan vid elva. För min del sov jag inte så bra, jag vaknade av mej själv vid sex, sen låg jag och förflyttade mej mellan vaken och sovande tillstånd till runt niotiden.
Vi åkte in en runda till Borgholm, handlade lite mat till kvällen och tog en glass på ett glasscafé. Tror minsann att det hette Glasscafét =)) !

Sen jävlar var det midsommar på riktigt, burkar, flaskor och boxar öppnades, maten lagades, gitarren plockades fram. Tre villavagnar trängde ihop sej under ett par partytält och skyddade oss från regnet som föll trots SMHIs löften om uppehåll!

Öl var det ja! Och snapsar. De där svinäckliga Svenska Nubbarna är fan inte bra för hälsan alltså. Speciellt inte den där Bäska Droppar, fy faaan för Bäska Droppar! Hallands Fläder tar hem priset för den godaste nubben i år igen. Man kanske enbart ska köpa en flaska Hallands Fläder till nästa år.

Här har vi bilder på männen i huset. Dock frågade jag inte om lov om jag fick lägga ut nån ansiktsbild, så det fick bli dessa. De är rätt charmiga och visar rätt bra hur de är som personer. Haha!

När vi var färdiga vid stugorna gick vi ner och fortsatte på Måsen. Trubaduren spelade och sjöng, men det var ytterst få på dansgolvet. Det gjorde två av de våra bot på, de buggade på som fan.
Trevligt som fan var det där, jag kom i säng relativt tidigt ändå, runt två. Lördan började segt så in i helvete. Jag hade drabbats av hjärtklappning och skitmycket frossa vid fyratiden så jag låg efter det och valde mellan att ligga stilla, få upp värmen, men känna hur hjärtat löpte amok och fick hela sängen att hoppa eller att byta läge i sängen hela tiden för att slippa känna hjärtat, men istället hitta nya svinkalla ytor som ökade på mina skakningar. Jag har sovit bätte i mitt liv. Jag gick ändå upp på förmiddan för att vara lite social, men det gjorde inte mej piggare. På eftermiddan la jag mej i sängen igen för att försöka komma ur mitt zombiska tillstånd, men varken hjärtat eller frossan hade lugnat ner sej. Det, och ösregn, åska och hagel, höll mej vaken där jag låg i en timme, sen klädde jag på mej och gick ut till de andra igen, fortfarande zombie.
Efter mycket om och men däckade jag på soffan och nån timme senare var jag lite mer en människa, men långt ifrån pigg och rolig att umgås med.

Vi käkade pizza på lördan efter att ha grillat två dar i rad, men jag lyckades bara klämma i mej halva innan jag höll på att dö. Den pizzan låg kvar i min mage i typ ett dygn, den verkade inte vilja bli smält. Därför mådde jag dessutom illa när det blev dags för festligheter igen. Jag var med och nubbade upp de sista flaskorna, men sen drack jag inget annat.
Vi gick ner till Måsen igen och sjöng med till trubaduren, somliga dansade också, även på de rangliga trädgårdsborden =) ! Jag däremot hade fullt sjå med att nobba min beundrare för kvällen som tydligen hade som mål i livet att få bugga med mej, dessutom kämpade jag för att få bukt på mitt illamående.
Vi gick hem ~0120, pratade om kvällen som varit och sen gick vi och la oss.

På söndag var det städning, packning, utcheckning och minigolf som gällde, jag var världens bästa protokollförare! Sen tog vi en glass och räknade ut hur mycket vi var skyldiga varann med hjälp av kvitton och kalkylator och sen var det helt enkelt hem som gällde, även där hade vi tajmat bra med trafiken, resan gick smärtfritt.
Här på bilden äter jag min glass, till synes. Spirellon, numer Twister eller hur, tog min sista peng ifrån mej. GBgubben i bakgunden är densamma som på bilden under, ser ni att den är vänd på =o ?

Vad gjorde flickorna med honom kvällen innan egentligen?


Slutar med en cliff hanger, dum dum duum!


Jaha, det var det, det. Nu ska jag starta SRs webradio och lyssna på dagens sommarpratare medan jag sminkar mej. Sen tar jag cykeln till stan, handlade ju upp mitt sista lösöre på glass.
 God middag!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0