Cykeln och jag

Fy fan, min sadel är inte skön efter att ha suttit på den kilometervis fem dagar i rad! Men det är bra att ha cykel, det är billigare än buss och går snabbare än att gå.
Jag har fått tillbaka min mobil nu iaf, den låg på diskbänken i personalrummet <) . Efter det följe jag med mamma ner till stan, hon skulle till tandläkarn och då shoppade jag lite på rean under tiden. Vi blev klara runt halv tolv och då cyklade jag hem. Det blev lite stressigt på morgonen då InterAlarmet inte väckte mej som jag hoppats, så det blev ingen frukost för mej. Så jag gick på stan från 0930 til 1130 på fastande mage, och i den här jobbiga hettan. Det var nog inte så bra, jag kände mej svimfärdig när jag kom hem från stan. Min frukost består just nu av ett stort glas isvatten!

Om två timmar ska jag tillbaka ner till stan, får se om jag inte tar bussen istället så jag inte ser sletnare ut än vanligt nu när jag ska fotograferas och allt. Det är dags att skaffa pass nu så vi kommer innanför Englands gränser! Weii!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0