Rutiner

Vinterrevyn börjar gå på rutin nu. I de flesta fall ska inte det vara bra, tror att det gäller visningar av samma föreställning också, att gnistan liksom försvinner. Tvärtom för mej. Saker funkar bättre för mej om det blivit en vanesak. Jag är verkligen en rutinmänska, bygger jag inte upp vanor så raserar hela min tillvaro. Tvätta torsdagar, stryka fredagar, duscha sön-, tis-, torsdagar, vattna blommorna torsdagar, använda ansiktsmasken onsdagar och lördagar, handla fredagar osv. I tider som dessa lever jag i kaos, det är ingen struktur, så oregebundna dagar.
Det enda som funkar bra i mitt liv nu är just vinterrevyn, där är det samma upplägg gång för gång. Då går livet bra.

Nu är jag trött. Det enda jag egentligen uträttat idag är just en vinterrevyföreställning, men den var så himla tidig. Samlingen var klockan 0700, det är jag verkligen inte van vid! Därför funkar jag inte så bra just nu. Ska lägga mej en stund i sängen, sen kommer nog Mimmi förbi för att kolla på nån Disneyfilm! =))
Därför hade jag behövt sopa mitt golv, palla hämta dammsugaren! Men vår sopborste är puts väck, jag misstänker min granne, att hon har låst in den på sitt rum. =)
Det var nån som kom in i hallen, trodde att det var min granne, när jag väl skrev om henne. "När man talar om trollen så står de i farstun", som det heter. Men det var det inte, det var en annan klasskompis som skulle hämta sin tandborste. Jag frågade henne om hon hade sett vår sopborste inne hos grannen, och visst hade hon det! Typiskt.
Jag fick låna hennes, så nu har jag sopat upp det värsta. Var även uppe för att lämna tillbaka den, men då hade hon hunnit pysa iväg. =/ Så undan kan det gå!

Kommentarer
Postat av: al

Glenndinvän:

Mm, det var snällt att du tog bort dem igen. Jag är känslig när det gäller publicering utan folks tillåtelse, både namn och bild.



Jag är inte arg, tycker det var bra att du respekterade det!



al

2009-01-29 @ 23:34:21
URL: http://aljohansson.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0