Ett Herrans Liv

Hehe, nu på denna tidiga eftermiddag har jag suttit vid kanal 5s webbTV och kollat på gamla avsnitt av Filip och Fredriks Ett Herrans Liv. Jag kollade på det när Runar Sögaard var gäst och jääävlar vad jag har skrattat! <)) Jag tycker det är helt underbart när han bjuder och gör karikatyr på sej själv, och sen FoFs små oneliners på toppen av detta. Humor på hög nivå, varför inte ta 45 minuter av ditt liv och kika själv?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har inte rikigt kommit in i det är med blogg inu:P så får svara på din fråga såhär..



Nej inte pågrund av infektion utan av allergier. Jag är troligtvis allergisk mot någonting dock vet jag inte vad än, men jag har exsem sedan tidigare så för exsemens skull skulle man tydligen ta ut den, för att den kunde förebygga eller vad det nu var. :(

2009-02-17 @ 17:43:56
Postat av: hanna

Jo jag antar det :( Jobbigt bara när allt kommer samtigit och när man har rikig fobi för sjukdommar.. :(

2009-02-17 @ 18:04:14
URL: http://hanua.blogg.se/
Postat av: Anonym

Eksemen har jag haft i 2 år så de är inte nya. Men jag hade influensan för en vecka sedan och när jag väl fick bort den fick jag en allargisk reaktion på något jag inte vet vad det är, och nu har jag fått halsfluss :( .. Alltså jag har fobi för mediciner och allt som har med illamående att göra och mediciner kan ju framkalla illamående :( Har kräk fobi egentligen men, ja.. För alla sjukdommar med.

2009-02-17 @ 18:22:03
Postat av: Anonym

åh du förresten, hur har du fått din blogg så otroligt fint designad? Jag fattar mig inte på det du har inte lust att förklara lite :P?

2009-02-17 @ 18:27:04
Postat av: Anonym

Nja nej jag vet inte om det var från influensan jag fick det men jag fick reaktionen i samband med den iallafall. :(



Usch ja jag har dock tagit efter det från min mamma med fobin, hon är likadan men jag antar att det försvinner med tiden.



jag vill mest bara få ny bild där uppe och sen något i stil med din de snöflingorna fast kasnke något annat. Mitt förstörs bara när jag gör det, var en kompis som gjorde min förra design och nu idag när jag skulle försöka själv förstörde jag hela :(

2009-02-17 @ 23:39:12
Postat av: Pierre

hehe, Ett herrans liv är det klart bästa Filip o Fredrik gjort! Riktigt kul när Runar skall boka simhallen för att lära sina patienter att gå på vattnet..."Sade jag förresten, Hej, Hej, Hemskt mycket hej" =D!

2009-02-18 @ 13:04:00
Postat av: Anonym

Nej det lär jag väl se om den försvinner eller ej. :P



Nja, alltså jag kan typ ingenting i stort sätt. Min kompis fixade till den till mig för ett tag sen men som sagt så råkade jag ta bort det igår när jag skulle ändra. Men jag vill ha egen bild där uppe, och sen vill jag ha någon enfärgad färg som bakgrund tror jag och sen något liknande med dina snöflingor, men har inte den blekaste om hur man göra. :P

2009-02-18 @ 13:57:42

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0