Är man sleten eller?

Usch, det är en jobbig dag idag. Inte alls bakis, som jag verkligen borde vara, men jag har stört ont i hela kroppsdelen huvud. Jävla förkylning ... Igår blev det väldigt blött, en massa folk dök upp på förfesten, det var skitkul. När några skulle ner till hotellet blev vi utkastade och gick ner till Morkullebyn. Där hände inget, vi blev lovade omelett om jag tog med ägg, men kokerskan ångrade sej och jag och en klasskompis gick tillbaka till allrummet med mina ägg och lagade pannkakor istället. Exklusiv fyllemat! =)
När jag kom tillbaka till rummet satt jag vid datorn och chattade med Bodil och Maja. Helt plötsligt började näsan rinna som fan, rotade fram ett papper för att snyta mej och då såg jag att jag börjat blöda näsblod, och inte lite heller! Minns inte sist jag blödde näsblod.
Halv fyra gick jag tillslut och la mej, men sen vaknade jag 0816, helt av mej själv. Jag försökte fram till tvåtiden, tvinga mej att sova mer, men det gick inte så himla bra. Nu är jag jättetrött och slöglor på tv och webbtv. Har hunnit beta av repriser av Så Ska Det Låta, Hjärnstorm och Musikministeriet.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag har en vän i Kalmar, en i Värnamo och en tredje som är kvar, men upptagen med annat. Jag får väl sitta i min ensamhet och kolla på Melfesten.

Kommentarer
Postat av: glenndinvänn

du kan få låna min bruna valp (yoggi)

han älskar att sitta o mysa framför tv`n

hmm neh förresten då får jag sitta själv i kväll :)

då frugan jobbar o robin e ute med kompisar

2009-02-28 @ 18:09:38
Postat av: al

Naw, vovven! Vad är det för en sort?

Gräsänkling alltså?



al

2009-02-28 @ 22:06:35
URL: http://aljohansson.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0