Lucka nummer två

Jag blev precis väckt ur min sömn, av min kombo som glömt nycklarna. Men det gjorde inget, jag drömde om disk. Innan jag la mej ner för att somna satte jag på sr Klassisk Jul, underbart att lyssna på <) !
Anledningen till att jag var så trött idag antar jag beror på dels mina trötta stackars muskler efter baletten och dels för att jag satt uppe till tre inatt med de satans utvärderingspapprena. Och jag hann inte ens ha mitt utvecklingssamtal.

Men chokladkalenderns andra lucka är öppnad, nu sitter jag med en varm kopp, innehållande just Varma Koppen, för att få upp kroppsvärmen och livsgnistan igen i form av energi. Har fått en flummig läxa i teatern till imon. "Beskriv scenen i tre färger, tre smaker och tre dofter" . Jag anser att det är lätt, enkelt och simpelts alla motsatsord!

På tal om imon så ryker min sovmorgon till ett. Halv nio istället ska jag befinna mej i skolan. Klassen har kommit överens om att tillsammans streckkolla på alla Sunes Julavsnitt =) . Mysigt!

Kommentarer
Postat av: Lolle

svar: okej ;)

Har hela 350 G geisha ;p (naaammm)

2009-12-02 @ 19:10:01
URL: http://lollleee.blogg.se/
Postat av: Lolle

svar: du får hålla dig tills klockan är över 12, då får du ju öppna 3:je luckan i kalendern ;)

2009-12-02 @ 19:49:54
URL: http://lollleee.blogg.se/
Postat av: Bettan :)

haha! jag gillar sunesjul-grejen helt klart! :) var kinky festen kul?

2009-12-02 @ 21:21:07
URL: http://mcbeth.blogg.se/
Postat av: Linda

sv; ja jag bor här som aupair, trevligt, men inget märkvärdigt faktiskt, men en grym skillnad från Sverige om man får se delar av det verkligen England, alltså inte London.

2009-12-03 @ 21:27:08
URL: http://wakingupknowing.blogspot.com

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0