Årets sista skoldag

I exakt en månad ska jag nu ha ett juluppehåll från skolan, den 11e januari samlas vi åter. Hela det uppehållet inleddes med en massa jul! Först ettornas julspex där de blandade nidkaraktärer av lärare och elever av högre årskurs med proffsiga dans- och shownummer. Jag är särskillt imponerad av tjejernas Single Ladiesnummer där de plankat samma koreografi som Beyoncé och hennes två bakgrundsflickor gör i videon.

Efteråt blev det lite lekar som kändes sådär genomtänkt och engagerat, tipspromenad varav en fråga löd ungefär: Vilken färg dekorerade Marsha sina (tillika mina) väggar med? Jag kunde det svaret =/ . Efter det blev det dags för värdarna att förse oss hungriga PASare med mat och det blev julbord så klart! Jansson, sill, köttbullar, prinskorvar, rödbetssallad, you name it! Ovanpå det blev det till efterrätt Ris a'la Malta, pepparkakor, skumtomtar och annat godis.

Senare fick de som bidragit med en klapp i säcken ställa sej i kön till fiskdammen! Jag bytte min 15 kronorsskål mot en packe postitlappar =) . Kan kanske vara bra att ha en dag.

Eftersom fattiga jag inte hade mycket till alkohol blev jag inte heller mycket till sällskap och jag begav mej hem så jag var hemma 0108 eller nåt sånt. Det påminde mej om att jag skulle messa tvillingarna om att jag kommit hem säkert och nu ska jag stryka upp min sista tvätt.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0