Det blev lite packning ändå

Vad jag vet är det bara min smutstvätt jag inte huniit tvätta kvar att ta med, sen så tror jag baske mej att jag fått ner allt. Det här har tagit sin lilla tid, och min utpumpade kropp tog mycket stryk i natt. Jag har sovit i totalt sex timmar ändå, men de har ju inte varit på raken alls, så jag är trött.
Upp och packa lite, sova en timme, upp och packa lite till, sova en timme till. Så har jag hållit på.

Gårdagen var väldigt händelserik. Jobbade morgon och möttes av den glada överaskningen att nätverket lagt av, allt som hade med datorer och telefoner att göra gick inte att få kontakt med. Och i gårdagens arbetsstyrka var det jag som var datageniet. Haha! Min mobiltelefon fick sadla om till personaltelefon och jag ägnade morgonen innan öppning åt att stå på ett skrivbord och identifiera sladdar, kablar och dosor i nätverksskåpet med en ITstockolmare i örat. Ett jävla ormbo var vad det var där inne och varmt så in i helvete.

Nä, vårt problem gick inte att lösas per korespondens, de fick skicka ut en tekniker.
- Ja, han kan dyka upp allt mellan en kvart och åtta timmar beroende på vilket avtal som gäller.
Åh! Men det dök emellertid upp en snubbe. Dock kunde inte han heller laga felet och var tvungen att skicka efter förstärkning ... Så jag satt där vid min kassaapparat och var lycklig över alla som betalade kontant. För kortbetalarna var det att hissa upp en legitimation pga datorns urballning. Vissa kort gick inte att använda alls, kul att förklara!

Men så blev äntligen klockan två och jag fick lämpa över mina problem på min avbytare. Så på min sista arbetsdag på det bygget fick jag inte veta om jag diffade eller inte, det gör mej lite illa till mods ...
Så hade man en gång en bra dag, måste det balanseras med en helvetet-på-jorden-dag!

Jag cyklade hem till Jojje istället. Vi kollade på Raskens, tog en ölfika, kollade lite till på Raskens och åt mat. Sen cyklade jag hem och fortsatte med mitt packande.
Far min kommer om tre timmar. Då är det bye bye Växjö!

Kommentarer
Postat av: Pierre

Tjoho! Hoppas flytten gått bra! Sitter hemma hos Marsha nu,,, har haft två kanonfina dagar i Kalmar och på Öland! Nu e d dags att fatta flaskan! Allt i sin ordning i götet?=) Ses där om några dagar!

2009-08-08 @ 17:51:43

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0