Hej Göteborg, jag kommer snart

Nu har jag varit och handlat en massa mellanmål, strukit de kläder jag ska ha med mej och packat ner sängkläder och toalettsaker i väskor. Jag har ännu lite kvar att göra innan det är dags för auditionhelg på Performing Arts School. Jag är dock ganska säker på att jag kommer åka ut första dagen, men jag packar ändå för en helhelg =/ .

Ska snart gå ner till matsalen och äta dagens första mål. Gav mej själv en sovmorgon idag och sket i frukosten. Ska bara vänta på att Emma ska duscha färdigt =) .

Igår var det ju så himla mycket jag skulle göra, och jag måste säga att allt ändå gick hyfsat. Avtentningen var väl det som gick sämst, men ändå okej, låten jag spelade in gick bra, men tiden tog slut för grabbarna vid mixerbordet att fixa och dona så med på skivan finns en liten tupp jag fick, som jag kommer störa mej på i resten av mitt liv, och så är sången för hög jämfört med bakgrundsmusiken. Men de var så duktiga så, jag är ändå nöjd med resultatet.
Danen sen, vi gjorde aldrig diagonalen, thank God, men koreografin gick bättre än vad jag hade hoppats på. Jag är jätteförvånad att den satt trots att jag bara gjort den på auditionträningen veckan innan lovet och gick igenom den på två minuter med Biffen i tisdags.
Monologen sen gick skitbra, eller ja, lärarn sa att jag skulle vara nöjd, så då är jag det! =) Snart ska jag köra den igen, jag har för mej att det är imon.

Usch, jag hatar auditions och jag ångar mej lika mycket varje gång jag ansökt till nåt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

lycka till! :D

2009-04-23 @ 18:30:09
URL: http://moaolssons.blogg.se/
Postat av: Pierre

Gå in o visa var skåpet skall stå nu tjejen! jag håller tummarna =)!

2009-04-23 @ 23:00:26

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0