Att jag gjorde

Jag vaknade och fick för mej att jag kollat på klockan och att den var efter 15, men då jag mådde illa pga solens värme låg jag kvar lite till. - Skönt att sova ut, tänkte jag och några minuter senare kollade jag på klockan "igen". 0811. Ja, låt oss säga att jag somnade vid 0500. Då har jag alltså sovit i tre timmar. Dags att somna om! Vilket inte är så lätt då solens strålar bränner mej som en myra under ett förstoringsglas, när de tränger igenom persiennens snörhål.
Det blir en sån där hoppig sömn, man växlar mellan vaket och sovande tillstånd, jag drömmer väldigt mycket. Om Bradley! <3 Vi blir skitbra polare och sitter på ett fik tillsammans med en en annan brittisk skådespelare (alla talar svenska). Dessutom har jag en hamster jag fraktar på under hela drömmen, som inte ens är min. Vad nu allt detta ska betyda.

Jag vaknar på riktigt igen och tänker - Nu har jag fått sova! 0903 ... Det var väl själva fan! Trycker ner ansiktet i kudden igen och fösöker desperat somna, och hamnar i en slags lätt sömn för jag vaknar senare en tredje gång. 1000.
Jag ger upp, sätter på radion för att lösa Melodikrysset. Nu är jag fortfarande vaken, efter fem timmar i sängen, varav två av dem inte genererade så god sömn.

Vad ska jag hitta på idag?

Kommentarer
Postat av: al

Pierre:

Jahaa, det var dit du ville komma! Ge igen på slutet! X))

Haha, usch, jag vet inte om jag skulle vilja veta sanningarna om mej ... =)



al

2009-04-05 @ 12:38:40
URL: http://aljohansson.blogg.se/
Postat av: maja

Men du, jag stannar över påskhelgen också! så vi kanske hinner ses babe!

2009-04-05 @ 18:05:08
URL: http://mjaumjaau.blogg.se/
Postat av: maja

Men du, då ringer jag dig i veckan så kan vi bestämma nåt. :D

2009-04-05 @ 18:42:09
URL: http://mjaumjaau.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0