Vad göra?

Ja, jag hade då planerat att åka till Ljungby idag för att handla shorts och jazzbyxor, men klasskompisen jag tänkt åka med har tydligen vrickat benet och har legat på sjukhus och grejer.. Jag tror inte att jag kan räkna med honom.. =/ Sen ville eller kunde ingen annan heller. Så jag vill inte åka dit själv.
Sen visste jag inte heller om jag efter shoppingrundan skulle åka tillbaka till Markaryd eller om jag skulle ta bussen hem till Växjö, men det blir Markaryd denna helgen med, fast jag ville hämta ut mina Mamma Mia!-biljetter...

Så sant, jag ska åka och se Mamma Mia!musikalen för fjärde gången i december, om jag får beviljad ledighet vill säga, men jag kan inte tänka mej nåt annat, det är ju så långt fram i tiden... Och så är det i Malmö också, så det är inte så himla långt.

Istället för att åka till Ljungby? Leta upp två recept till helgens dagar och gå till ICA och handla råvaror till dessa recept. Det slår ju ihjäl lite tid. Klockan tre ska jag jogga bort till Grönbolaget, det är nån marknad så det innefattar tydligen alkoholhaltiga drycker.

Nu lyssnar jag på Absolute Schlager! Men skiva ett är inte så bra, det är de nyaste låtarna först... Man får klicka fram till spår 16 så kommer vi ner på 90-talets början.

Shit vad jag har fått komplimanger av mina klassisar den här veckan! Okej, tre, men det är jag verkligen inte van vid. Den första var att jag hade ett skitbra ansikte när jag dansar, uttrycksfullt.
-Kolla på al när hon dansar, så jävla bra!
Jag tappar hakan...
Nästa handlade också om dansen, en tjej som dansat i hela sitt liv säger:
- Asså, jag jag fattat fel eller var det du som bara hade dansat typ en termin?
- Ja, jag har dansat jazz en termin nu efter nyår.
- Nä, jag bara undrade, för du är så jäkla bra!
Hakan föll lite till.
Idag på lunchen kom en tredje klasskamrat fram.
- Shit vilken bra karaktär (*) du gjorde idag! Jag blev helt rädd och du blinkade typ aldrig!
Då började jag typ gråta... Vad snälla alla är! <)) <3

Nähe, dags att leta recept!

* På dramalektionen idag skulle vi välja en person som vi inte alls känner, kanske bara sett en enda gång, men som satt ett avtryck i minnet, och själva hitta på och gestalta hur deras liv ser ut, vad de heter, hur gamla de är osv.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0