Statistik?

Asså, jag kan inte se min statistik längre! Det är den lilla rutan uppe i vänsterhörnet med det röda krysset i... Snyft.

Tänkte att det kanske är dags för bikt. Fredagens strapats på hotellet...
En liten pojke (LITEN!) ville dansa, och jag hängde på. Och när jag menar dansa så snackar vi hederlig pardans! Han snurrade på mej som fan åt både höger och vänster, tur att jag inte var fullare än vad jag var, då hade det väl blivit en pizza på dansgolvet.. =) Sen då kom närgångenheten fram och jag kände att det var dags att tacka för mej, så jag gick bort till mitt sällskap. Där bekände jag att jag dansat med en liten kille, i 18-årsåldern.
- Hånglade ni? frågar en klasskompis.
- Vah? Nej!
- Varför inte?
Jaa, varför inte, det hade jag inget bra svar på. Kom på att det var rätt längesen sist, så jag vände på klacken och ställde mej mot en vägg, och mycket riktigt, jag fick en hand på mej och blev utdragen på golvet igen av samma kille <)) The evil al väcktes. Jag retades med honom som fan och när de magiska orden "-Ska vi gå ut nånstans och knulla?" yttrades, skrattade jag ut ett Nej och det var dags att dra sej tillbaka. "Förlåt, förlåt!" hördes det från en förtvivlad liten pojke och jag gav honom en puss och lämnade stället. Då kom jag på hur pinsamt allt var och jag gick hem med snabba steg.
Fattas bara att killen går på gymnasiet och att vi delar matsal =/

Så kan det gå och nu har jag porrat mej i Markaryd =) Igårkväll var det lugnare, jag satt på rummet med TVn och chattade på MSN med en klassis, länkade youtubeklipp till varann. Satte på 6an och där visades Hostel. Den har jag sett innan, men att den var jävla svinig minns jag inte. Eeew... >(
På dagen var jag på marknad. Pappa och syster kom mitt i rundan med gänget, så jag fick gå ut till vägen och möta honom, så gick jag med dem istället. Jag fick en korg, så nu kan jag kasta min stora, trasiga IKEApåse som jag bär grejer till och från köket i. Tack pappa! =)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ta mej för, stryka torsdagens tvättomgång kanske... Är lite efter med sånt. Ett till bord fick jag levererat till mej hemifrån, så nu har jag lite mer ställen att sprida ut mina prylar på! =))

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0