Karaokekväll?

Ja, då har man då slutat för dagen och denna veckan var avklarad. Det ska firas med en rejäl shoppingrunda. Nu gäller det inte klädes- eller prylmässigt utan mer förtäringsmässigt. Kläderna ska eventuellt klaras av imorgon, då jag och en klasskompis ska göra Ljungby! Måste hitta jazzbyxor och cykelbyxor/tights/leggins och shorts/hotpants. Jag har lite valfrihet. =)
Nä, idag är det ICA och Grönbolaget som gäller, fatta att min inköpslista är lång! Det går åt mycket till att göra broccoli/baconpaj och kantarellcrêpes. Plus lite annat. 21 olika varor står nerskrivet på lappen och den måste jag verkligen ha med mej, annars kommer jag inte ihåg ett sket...
Sen var det ju Systemet också, får väl handla cider, men jag vet inte om de ska användas idag. Har hört att folk ska ut till karaokebaren ikväll och att det blir förfest och grejer, men jag har personligen inte fått nån inbjudan så jag får se om jag följer med.

Paus

Ja, jag var tvungen att gå på toaletten och då passade jag på att skura den, tvätta handfat och spegel. Nu är det bara sopen kvar, tror att min granne åkte hem så jag tar det senare. Undrar om man ska ner och kolla om tvättstugan är ledig eller om man ska vänta till senare, ska handla nu vid två... Aja, jag kan kolla iaf.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0