Världens mysigaste dag!

Så sant, så sant. Den började lite långdraget, slökollade på Idol och satt vid datorn och kommenterade på folks bloggar. Då kom jag på att jag ville ut och plocka lite av naturen. Emma hade nog vaknat vid det dagset också, hon kom ju hem vid samma tid som jag. Så jag preparerade mej för att gå till henne och fråga om hon kände för en skogspromenad. Jag hann inte ens resa mej ur sängen innan det knackade på ytterdörren. Bakom den stod Emma i full mundering och frågade om vi skulle till julskyltningen. Då var ju klockan bara 1400, och jag tycker om när det är mörkt på julskyltningar, så jag föreslog skogen först och skyltningen vid 16-tiden. Skogen blev det. 

Här är Emma i full diskusion.
Minns inte om vad dock...

Fin liten sjövy också.






Sen blev det pyssel på hög nivå med mina köpta ljus, hand- och självmålade minikrukor och nyplockad natur. Där ingick sten, mossa och gran, allt plockat från marken! =))

Sen blev klockan fyra och jag och Emma banade väg mot byn. Vi såg i fjärran ett fackeltåg knata iväg mot, för oss, okänt mål. Vi försökte hänka på, men de försvann spårlöst! Vi gick istället in på Konsum, till vår klasskompis och blev serverade glögg och pepparkaka. Blev så sugna att vi köpte en egen flaska att ha till kvällen. Sen kom vi till en gata med en massa stånd och för första gången i mitt liv investerade jag i ett kanderat äpple med kokos på. Det var hårt, sött och stort. Efter en massa tid hade jag lyckats vräka i mej det och då mådde jag illa.

Kvällens höjdpunkt! TOMTEN! =)) En stund senare red några andra (??????) tomtar förbi. Jag fattade ingenting...

När vi var tillbaka från byn lagade jag mat samtidigt som lussekattsbaket var i full gång. I doften av saffran och ljudet av diverse jul-landsplågor skapade jag en mycket god broccoli-baconpaj! Klockan 2200 sattes Grinchen igång! =)) Aaah, jul, jul, jul! En massa folk i allrummet satt tillsammans och kollade på film, drack glögg med russin och mandlar, åt lussekatter och pepparkakor och bara njöt och lät sej roas!

Tack tack för en kanonadvent! Three more to go! =))


Kommentarer
Postat av: glenndinvänn

hmm det var et jag visste, eller det gjorde jag juh inte direkt kanske men sen så..

visste vadå?? jo att jag kände igen hon som satt i kassan på konsum

och nu vet jag varför..tack :)

rätt meningslöst inlägg igentligen men va fan :)

2008-12-01 @ 08:41:32
Postat av: sandra

Haha, då kan man sitta i evigheter. Och man märker inte ens hur mycket klockan är ! Nej, lite beroende framkallande är det :D

2008-12-01 @ 12:45:28
URL: http://sandrabloom.blogg.se/
Postat av: al

Glenndinvän:

Jah, men det var det lilla!



Aja, men det är skoj att veta att folk läser det man skriver!



al

2008-12-01 @ 17:49:34
URL: http://aljohansson.blogg.se/
Postat av: sandra

Jo, det har verkligen vatt en hel dag med saker att göra! Äntligen hemma nu, men då väntar tvätt i massor som måste fixas innan Onsdag då jag åker till Gävle/Sthlm. Hua. Tvätta är nog det tråkigaste som finns alltså!



Ååh, men då ska jag kolla den sidan. Se om jag fastnar:D

/S

2008-12-01 @ 20:01:53
URL: http://sandrabloom.blogg.se/
Postat av: sandra

Haha, jo det har du ju fan rätt i!! Tvättnigen är ju egentligen inte så jobbig, de är ju fan det övriga som är segt!



Jag ska hälsa på Nadia i Gävle, sen i Stockholm ska jag hälsa på Jesper.. Måste passa på nu innan jag åker till Björnriket och jobbar:D

/S

2008-12-01 @ 21:20:36
URL: http://sandrabloom.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0