Aah...

Avslappningstillfälle! Dock ska jag strax på luciarep igen. Innötning och innötning, hele dagarna! Rösten på höjden har inte kommit tillbaka än heller, så att vara första sopran i luciatåget är inte så skojigt just nu. Men det som knäcker mej mest är alla koreografier, jag har så fruktansvärt svårt att lära mej dem! Hellångsam... Känner verkligen hur trötta folk är på mej, jag vågar inte be om fler genomgångar =) Kan tyckas barnsligt, men jag känner mej väldigt i vägen. Alla andra kan ju och vill gå vidare.

Har börjat mailväxla med Th. om nästa fredag. Då är det musikaldags igen! Weehoo! =)) Sen hoppas jag lite också på att det inte ligger några rep nästa lördag, skulle vilja kunna vara med och fira farmor som fyller år. Träffa lite släktingar. Annars blir väl inte det förrän söndagen innan jul. Fast, visserligen... Det är ju inte så många veckor dit. Det känns som många månader!

Idag, när jag var en snabbis på rummet för att hämta nåt, vad det var, såg jag att jag fått SMS från ett nummer med fyra siffror. När jag läste det stod det att mitt saldo fyllts på med 200 kr. Nu är det nån som varit snäll, och det är jag! =))
Ska ringa mamma sen och kolla om det är hon.

Nähä, nu ska jag gå igenom lite danser för mej själv, så mycket jag kommer ihåg, innan klockan säger att jag ska bort till Eken.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0