Ute och inne och Björn Gustavsson

Ja, den rubriken blev en rätt bra och sammanfattande beskrivning på helgen hittills. Igår gick jag ut med Aradil och vi fick goda möjligheter att träna på röststyrkan. Efter det lilla besöket tänkte vi (mest jag kanske =) ) att efterfest vore helt på sin plats nu, då jag inte fick en förfest som jag är van vid. Detta blev rätt krabbigt, men tyckte ändå att vi löste det bra: Buss till mej, hämta alkoholfyllda vätskor på flaska, buss tillbaka till stan för att därifrån ta taxi hem till henne. Hon var ju gräsänka och allt! =))

Jaa, minns inte precis vad klockan var sist vi kollade på den innan vi tog emot natten i sovande tillstånd, men 0440 känns bekant. Visseligen bara 40 minuter senare än vad jag somnat dygnet tidigare...

Dan efter lyssnade vi på Melodikrysset och jag har lärt mej att Aradil har drabbats av en förbannelse med valspråken "Det blir aldrig som man tänkt sej" och "se upp med vad du tänker, för synden straffar sej själv".
- Hoppas benet läker snart! =(

Melodifestivalen var då nästa händelse. Låtarna var faktiskt över förväntan i kvällens deltävling! Björn Gustavsson skulle ha nått sin hittills högsta punkt som komiker, enligt mej, om han inte var så dålig på att spela full. Själva grundidén var verkligen underbart humorstisk, men göteborgsdialekten försvann och istället framträdde en sluddrig urstockholmare à la Jerka. (-Var får jag allt ifrån? får mej osökt att tänka på GASs Kasinofeber också.. Ett - (minus) ) Men det var långt ifrån en dålig kväll! Jag är helnöjd! =))
Nu väntar Macken och lite Bailey's som kronan på verket, pricken över i:t, grädde på moset osv.. =)

Har också kommit på att aprillönen inte blir tråkig!

Kommentarer
Postat av: sandra

svar: jag använder mig av Adobe Photoshop 7.0 :)

2008-03-01 @ 23:45:33
URL: http://sandraaniander.blogg.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0