Ottans vänner

Tjenamors och hejsan, framför allt God Morgon! Klockan är 0700 och jag sitter pigg och vaken framför datorn och bloggar!
Ska lyssna på Ring så spelar vi tänkte jag, men det är nyheter nu. Pigg, ja, det kommer jag inte vara när Melodikrysset börjar 1000.. =/ Och vi som ska ställa till med kalas idag så jag får ju inte gå och lägga mej efter det. Kanske om jag skrubbar köket riktigt fint, kan tom ta toan!
Sitter hemma hos min far och jag har inga glasögon på mej så jag får sitta 2 dm från skärmen... Dessa två faktorer har inget som helst samband, jag är hos pappa och av någon anledning har jag inte tagit på brillorna bara... De ligger kvar uppe vid sängen. Ja, jag har kommit lite ur form när det gäller bloggeriet, det tycker jag själv är tråkigt, och ingen USB-kabel har jag med mej hit heller, så jag kan inte lägga in ett par bilder som visar hur mycket jag jobbat denna veckan med start från i söndags. My Lloyd..
Jobbat mycket har jag gjort, jobbat med överhängare har jag gjort, haha! <)) Bättre dagar har man ju faktiskt varit med om då allt gick åt helvete.. Fattas bara att jag hade halkat i leran på väg från bussen till jobbet.. Men det gjorde jag inte.

Nu har programmet börjat dra igång på allvar, får ta frukosten när det börjar ljusna ute känner jag, fråga mej inte varför..

Ingen vän är inloggad på MSN, jävligt trött folk det där =)

Kommentarer
Postat av: al

Malm: Jasså, blev det det? Men då kanske jag kan, är ledig på fredagen också =)

2008-01-26 @ 07:14:14
Postat av: Kajsa

Åh, äntligen ett nytt inlägg! haha* Jag är en lite besatt person så jag har varit inne varje dag och kollat om du skrivit något nytt, men nej...tills idag! haha*
Egentligen har den besattheten att göra med brist på roligare aktiviteter! Ha det super! :)

2008-01-26 @ 09:12:03
URL: http://kajsapalmer.blogg.se
Postat av: Malm

Jajemen freda är de fest =)

2008-01-27 @ 12:05:21

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0