Mouss-vin

Sitter med smärtande fötter, trött och sleten som ett annat as... Uscha, förstår inte vad jag gör uppe.. Fast går jag och lägger mej kommer jag ligga och titta på Den enskilde medborgaren igen, med bla GAS. Det var en väldigt intessant film, den innehåller inte den GAS-humorn jag är van vid och frågar någon vad jag tyckte om den så svarar jag: "- Den var både bra och dålig." Alltså inte " Den var varken bra eller dålig" som vissa filmer kan vara utan både. Det var en underlig känsla som svepte över mej igår natt, eller inatt beroende på hur man ser på det. Den sammanfattningen har jag aldrig gett en film innan. Därför ska jag se den igen för att komma på om den är bra eller dålig... Konstigt slut var det iaf, det kändes inte som att den var slut där, ungefär som att det kommer en "del till"..

Nu sitter jag och bloggar, med ett glas mousserande vin (med max 2,25% alkohol i eftersom det tydligen inte kan garanteras att den är helt alkoholfri) framför mej och kollar på en film med Gwyneth Paltrow, Michael Douglas och Viggo Mortensen... Jag tycker inte ens om vin... Men det här smakade äppelcider, spetsat med vin.

Tänkte kliva upp klockan åtta imon och lyssna på Ring så spelar vi.. Den tanken gjorde mej sömnig. Då kanske man ska krypa ner i sängen tillsammans med Galenskaparna & After Shavarna och masserna mina stackars fossingar... Fick smärta i dem pga stående arbete och lång promenad hem. Det var väl vad jag fick ut av jobbet idag. Förresten fick jag en komlimang idag! Visserligen av en 40+are, men det är det alltid. 40, 50, 60 och 70åringar tycker jag är vacker! <)) Jag lever 20-50 år för sent! Iaf han tyckte att jag hade mycket vackra ögon. "-Det är så det ... Ja, jag ska inte säga det när det står andra i kön" Ja, så sa han efter att ha kommenterat ögonen, sen var det väl upp till mej att fundera ut vad han menade och jag hoppas inte att han menade det som jag trodde att han skulle säga... =/

Det känns som att imon skulle det vara skönt med varma (fot)bad och allmän ompyssling av sin/-tt lekamen. Heter det en eller ett lekamen??? Knep...

Ett glas till får det vackert bli, då jag aldrig fick komma ut till bardisken i onsdags, sen får jag allt sminka av mej och byta ut synen från ögonen till strax utanför..

Trevlig helg då på er alla som har liv och vänner att umgås med en fredag........ Snyft.. <'((

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0