Morgonpigg

Idag klev jag ur min säng 0636. Jag fullföljde mina planer att lyssna på Ring så spelar vi och tänkte sätta i mej frukost innan programmet började. Hade inte hunnit med det under en låt eller nyheter... Så nu har jag varit vaken i över två timmar! Men jag misstänker att tröttheten kommer hinna ifatt mej under eftermiddagen som kommer, för jag har inte sovit alldeles för mycket inatt, som vanligt..
Ca 0230 släckte jag lampan efter att ha tittat på Den enskilde medborgaren igen, sen lyssnade jag på bokbandsversionen av Liza Marklunds Nobels testamente. Inte hela dock, men då jag hade ögonmasken i vägen kunde jag inte se vad klockan hade hunnit bli slagen när jag tillslut stängde av freestylen. Sen fick jag allt lov att vakna två ggr mellan den tidpunkten och 0736 då gårdagens intagna vatten ville se dagsljus igen... Det fick det inte, det var rätt mörkt ute.. Runt åttatiden övergick nattsvärtan till en mer blåaktig nyans.

Medborgaren var förresten bättre den andra gången. Fick en ny favoritlåt på köpet, vet inte vad den heter, En glad sång går inte i moll, kanske =) Underbar stämsång!

Nähä, 1000, dags att förbereda för Melodikrysset, ska bara lyssna på nyheterna och en genomgång av förra veckans kryss. Lycka till till mej!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0