Förkyld som attan

På Bobbans begäran ska jag nu skriva ett roligt inlägg om hur förkyld jag är och om hur mycket jag har jobbat idag. Here we go:

Förkyld blev jag alltså under gårdagens shoppingrunda, med just Bobban. Jobbade lite och så, gick tillslut och la mej, som de flesta människor gör. Vad jag, och förhoppningsvis ingen annan, gjorde var att vakna 0440 av att inte kunna andas. Näsan var totalt igenkorkad och det gick inte på något sätt att lösa upp. Var även mycket torr och rivig i halsen då inhaleringen fick ske via den orala öppningen. 0520 nån gång gav jag upp med att eliminera blockeringen i näsgångarna.

Men, vilken härlig tenorstämma jag hade när jag vaknade! Vid stretchningen av mina stämband upptäckte jag att jag kunde gå djupare än nånsin i tonerna!

Jobb sen, med näsinnehåll i ständig rörelse; nedåt och utåt... Jättetrevligt, verkligen, när det står kunder och betraktar en, inte kan man snyta sej ordentligt heller! Bara för att jag inte är en sån som snyter sej offentligt..

Det roligaste som hände på jobbet var nog att jag lyckades spotta ut mitt tuggummi över rullbandet mitt i en konversation med en social handlare (som absolut inte ville ha nån 50-öring tillbaka i växel). Han sa inget, men jag fick skynda mej på att stoppa ner det i sopsäcken bredvid mej.

Det var nog allt. Det stormade lite grann, dvs stenhård snö som blåste en mitt i synen, när jag skulle GÅ hem. Ringde efter assistens och fick vänta som en dränkt fisk inne på Willy's.
Torsdag var det. Natti natti, imorgon bitti ska jag kanske följa med systra-mi till tandreg, då alla två föräldrar kanske inte kan.

Fy fåglarna vad jag nyser!!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Usch, din stackare som ska behöva vara snuvig. Jag är inte heller riktigt kry, men det sitter mer i halsen...som vanligt.
Jag kan också avslöja att jag inte heller är en sån som snyter sig offentligt. ;)

2008-02-01 @ 16:17:20
URL: http://kajsapalmer.blogg.se
Postat av: al

Malm: Oj då, det var ju tur, för min del. =) Slapp jag missa nåt. Hehe

al

2008-02-02 @ 00:20:10
URL: http://aljohansson.blogg.se
Postat av: Aradil

Fy bubblan för att vara så förkyld.
Krya på dig!

2008-02-02 @ 22:11:26
URL: http://aradil.se/
Postat av: al

Aradil: Tack för omtanken =,) Jag ska göra mitt bästa! =) Du har inte fått en släng än?

al

2008-02-03 @ 12:41:03
URL: http://aljohansson.blogg.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0