Fantasi-tryt...

Som sagt, fantasin har börjat tryta.. Alla bra överskrifter är redan skrivna, så vad ska man göra?
Sitter hemma och petar bort sorgkanterna jag upptäckte att jag hade under nagellacket, det är ju faktiskt också en sysselsättning.
Dagen har förflutit som följer:

Vaknar 0515 för att lyssna på sammanslagningen av alla de tre ledtrådar av Steg för steg, men då detta antagligen precis spelats klarar jag inte att hålla mej vaken till 0550 då det sänds en repris av detta. Ska lyssna på nätet strax. Mobilen ringer för andra gången klockan åtta, jag rullar ur sängen och startar lagningen min jättefrukost i skumme. Var alldeles för trött för att klara en tänd lampa, men det gick också bra. Duschade lite och sminkade mej lite, klädde på mej förstås och borstade tänderna, ungefär det som ganska många människor i dagens samhälle gör om mornarna. Tänkte att jag skulle förbereda jobbardagen med en liten matsäck och packa ner tröjan, men den gick inte att finna någonstädes! Tiden gick och jag skulle med bussen 1013 i allt snöande.

Jag mötte Liliane och vi tog till fiken på Broquist (eller hur det nu är meningen att det stavas...) Vi skulle ju anmäla oss till den där dansgrejen med, men de hade ju inte vett att på förmiddagarna som annat folk. 1600 behagade de låta folk komma i kontakt med dem, och så länge orkar ju inte en normal vänta... Eller jag hade säkert kunnat göra det, men då jag dels hade sällskap och dels jobb klockan 1500 så blev det inte så. Vi ska dit imon igen.

Efter stadsbesöket åkte jag hem och började leta efter min jobbartröja igen, den fanns ingenstans. Eller rättare sagt påsen som jag har tröjan fövarad i fanns ingenstans. Ringde tom pappa för att höra om jag av någon outgrundlig anledning tagit med den dit innan julhelgen, men icke. Upplösningen på mysteriet är att jag har en mamma som tydligen tycker skitmycket om att tvätta, så den hängde helt sonika i torkskåpet. Då kunde jag lägga mej och sova i en timme innan det var dags att dra vidare. Det gick inget vidare då jag ideligen väckte mej själv genom att ge ifrån mej konstiga läten...

Jag var så hög av kaffet när jag kom till jobbet så jag skakade! Rätt obehaglig känsla om jag får säga det själv, men det gick över och det gick rätt bra att jobba trots uppehållet, förväxlade koderna till citroner och clementiner en gång i början, men det var lätt ordnat så det...

Skitlång blogg igen (jag sa ju det Liliane <)) ), det var inte meningen.. Webbradio var det ja.

Kommentarer
Postat av: Aradil

Hehehe - jo fingrarna glöder ibland. (Min blogg blev inte så kort idag den heller ;)

Vi får hoppas på bättre flyt med jazzandet imorgon - annars blir det till att hytta med näven...

2008-01-04 @ 00:20:03
URL: http://aradil.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0